tavana film gibi bisey

bende dusunuyorumda acaba cıkartcagım zaman boya gıdermı ki ya:s

İstanbul'da sadece bu işi yapan bir firmanın sahibiyle birebir görüştüm. Bana söylediği şey bu tarz folyoları metalik renk araclarda 6 yada 8 ayda bir değiştirmek şart. Yaz aylarında ise tavan kısmına yapılacak ise 4 ayda bir söktürüp taktırmak şart. Mat renk araçlarda ise siyah renk haric cast folyo istediğiniz kadar durabilir.

Alper sen yaptırırsan bana haber ver ona göre hareket edelim

Bişey yaptığımda zaten garajdan haberdar ediyorum abi :) mrk etme senden gizli bişey yapmam :)

İstanbul'da sadece bu işi yapan bir firmanın sahibiyle birebir görüştüm. Bana söylediği şey bu tarz folyoları metalik renk araclarda 6 yada 8 ayda bir değiştirmek şart. Yaz aylarında ise tavan kısmına yapılacak ise 4 ayda bir söktürüp taktırmak şart. Mat renk araçlarda ise siyah renk haric cast folyo istediğiniz kadar durabilir.

benim aracım metalik renk şimşek grisi haziran ayında yaptırıp 2-3 sene gibi kullanmak istiyorum söktüğümüzde herhangi bir sorun olurmu peki ?

Son mesajın üzerinden 5 ay geçmiş ama
yine de tüm arkadaşlardan burada verdiği
bilgiler için çok teşekkür ediyorum.

Bugün Alper Bey'in reklam ajansına uğradım
ve Alper Bey'le tanıştım. Yarın öğleden sonra
arabama tavan filmi yaptıracağım. Umarım iyi olur.
Yaptırdıktan sonra buraya resmini ekleyeceğim.

Tekrar herkese çok teşekkürler...

kaynar su ile cıkar

bu tip konularda uzmanlığım var reklamcıyım isteyen herkeze bu konularda yardımcı olurum

bu tip konularda uzmanlığım var reklamcıyım isteyen herkeze bu konularda yardımcı olurum

bişey sormak isterim benim arabada yaklaşık 5 aydan beri duruyor folyo cıkartmak istiyorum yenisi yapıcamda cıkartırken neler yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim.

bişey sormak isterim benim arabada yaklaşık 5 aydan beri duruyor folyo cıkartmak istiyorum yenisi yapıcamda cıkartırken neler yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim.

sertancım nasılsın oncelıkle uzun zaman oldu gorusemedık aklıma bısey soktun yaptık sonra saldın bizi ayıp :) bende aracı tavan kaplama düşünüyorum bu hafta sonu nerde yaptırırım yardımcı olurmusun???

Geri