Tatile az kaldı ya yolları biliyormuyuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selocan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ıyı yolculuklar
radar yerlerınıde yazayım
ankara makas 98.km (resmi polis otosu)
kulu (mavi corolla)
cıhanbeylı
konya (alkol uygulaması)
seydısehır(grı sıena hıc affetmez)

harun abı radar belırleyen cıhazmı kullanıyorsun ne bu masallah

ozaman bıraz daha abartayım
Seydisehir Manavgat yolunda aliminyum cevher sahasini geçip rampa asagi inerken soldaki benzinlik önünde sivil plakali trafik arabasi. Genellikle Manavgat'dan Seydisehir yönüne kontrol yapiyor. Cezayi Cevher Isletmesi önünde ödüyorsun. Hemde Toroslarin tam tpesinde. Olmaz böyle sey demeyin
*Konya üzerinden Alanya'ya giderken, Ohhhh Toroslari indik Manavgat sapagindan alanya'ya döndük, yasasin yol artik düm düz derken ve Kizilot beldesine yaklasirken polis durduruyor ve radara yakalandiginizi bildiriyor. Sapakla Kizilot beldesi arasinda kesin radar var.
*Alanya'dan çikip Avsallar üzerinden Manavgat ilerlerken Yesilköy köyünde sagdaki Petrolofisi 50 metre ilerisinde park alanina gizlenmis sivil plakali araçla radar kontrolu var.

harun abi sen olmasan biz ne yapcaz ya:)

verdiğin bilgiler için sağol abi aklımda tutmaya çalışcam:)

valla manavgata bildiğin konya yolundan gitcen,birde pozantı tarafı var ama orayı pek bilmiyorum.en mantıklısı konya yolu.bende izmir ayvalıkta 8 gün geçircem inşallah

ayvalık balıkesirin ilçesi dostum..
izmir ve ayvalıkta 8 gün geçiricem demek istedin galiba

haklısınız ben kuşadasını ayvalıkla karıştırdım galiba.doğru,ayvalık balıkesire bağlı

pozantı aksaraydan sonra adana yolu uzerıdır ve trafıgı oldukca yuksektur tek serıtlı yolda otobana varana kadar tekır yaylası 10km ya kadar kamyon cıktıgı olur kuyruk saatını ıyı ayarlamak lazım

o yolda neler çektim mersine gidip gelirken.şekerpınar tek mola adresimdi

seydişehire girmeden 25. km ve çıkınca 10. km lerde bazı virajlar kara nokta gibidir. bu mesafelerde hızını azaltırsan iyi olur. öyle keskin bi viraj yok ama bu mesafelerde çok kazalar oluyor dikkatli ol.
seydişehire girerken gevrekli seydişehir arası kavaklıkların arasında olur radar dikkatli ol.
hayırlı yolculuklar.

Geri