Tatile az kaldı ya yolları biliyormuyuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selocan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar malum yaz.Tatile gideceğiz.Ben antalya manavgata gideceğim.Sizce en kısa ve güvenli yol hangisi.Manavgata giden ve yolları iyi bilen arkadaşlar cevap bekliyorum.

tatile gidemeyecekler için üzücü bi durum misal ben :) sora sora bağdat bulunur diyerekten 50 km de bir birilerine sorardım ben :D

lınkı yazdım zaten harıtayı ben ekledım

yavas yavas gidelim :)

bunlar ısını gorurmu bılmem
*IZMIR istikametinde Torba ve Selçuk çikislarinda IZMIR otobani serbest
*IZMIR çikisinda SHELL'den sonraki rampa inisinin basinda polis minibüsü radar
*Saruhana girmeden Manisa yönünde Bogazhan petrolden sonra düzlükte Sagda agaç altinda Susurluk ve Balikesir zaten biliniyor artik...
*Pamukova'ya girerken, üst geçidin yaninda, soldaki agaçlarin altinda radar var
*Inönü'de, Otasan Fabrikasina varmadan, seramik fabrikasi karsisinda ve Inönü'den sonra, tepeleri asinca, Alfa Evi'ne gelmeden radar var.
*Kütahya'dan Afyon'a gelmeden önceki son virajlarin çikisinda radar var
*Manisa yolunda sinyal veren yok, hiz sinirlarini asmak racon geregi, Manisa düzlügüne dikkat, Akhisar'a girmeden 15 km kadar önce radar var.....
*Susurluk 10. km, baska bir radar....
*Bandirma yolu, Çanakkale, Bursa kavsagi... Kontrol, radar nerede göremedim ama vardi

İZMİR otobanı serbest değil oda mayınlı...!
İzmir çıkışı: torbalı kavşak geçişinden beş km sonraki düzlükte köprü üzerinde kırmızı radar arabası mevcuttu kışın tırın biri çarptı dört aydır yok yanlız gişe yaklaşımın daki ikaz işaret levhalarıda uzaktan yani gişelerden izlenen radar kameraları var, hız limiti aşımında hemen gişe çıkışında hesabı görüyorlar .;)

Pazar gecesi yola çıkıyorum.3 hafta kadar ayrı kalacağım.Şimdiden herkese iyi günler,iyi forumlar diliyorum.Görüşmek üzere.Hoşçakalın.

ben uşağa gittim geldim yol çok güzeldi samsun üzeri gittim.toplam 300 ytl mazot yaktım(git gel).ama tatil için değil iş için

Geri