Tatile az kaldı ya yolları biliyormuyuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selocan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende ilk defa konya yolundan Antalya ya gideceğim bakalım artık hayırlısı..ASTRAENJOY77 senn gidiş tarhi ne zaman? yolda korna çalabilirim sana:))

7 temmuz sabahı erkenden saat 05:00 dolaylarında yolda olurum kardeş.

bugun mavagnattan geldim aşti manavgat arası 497km civarı

konyanının çıkışa kadar çift şerit yollar rahat kulu cihanbeyli arası 5-6km yol çalışmalarından dolayı ulaşım tek şeride düşüyor

bence molayı tam ortada konyada ver konyanın çıkısa yakın OPET avcan petrol var onun içinde yaylapınar tesisleri en hızlı ve lezzetli yer bence (etli ekmek yee )

opetin wc lerde tartışılmaz :)

seydişehirden sonra o inanlımaz dev virajı alıyosun yol oralar çift şerit sakın gaza gelme polis pusmuş

tınaztepeyi geçtikten sonra zift erimiş dısa çıkmıs mıcır atmıslar dikkatli ol

radar yerlerini şöle aklında tut ilçelere 20km kala ve 20 km geçince olaibliy yani merkezden 20km den fazla ayrılmıyorlar genelde :)

manavgatın içindede bozuk ışıklar var kavsaklardan dikkatli geç ;)

Teşekkürler.Bilgiler için.

ıyı yolculuklar
radar yerlerınıde yazayım
ankara makas 98.km (resmi polis otosu)
kulu (mavi corolla)
cıhanbeylı
konya (alkol uygulaması)
seydısehır(grı sıena hıc affetmez)

Kardeş istihbarat paylaşımı için çok teşekkürler ama sen şimdi bu yerleri yazdınya hadi emniyetçiler görürse ne olacak.Radarların yerleri değişebilir:sorry: Birde bu bilgiler senin için sorun yaratmasın da.Aman ha.

sız hız yapmayın yeter cezaları bana yollayın :)

Peki manavgatta nereleri gezeriz.Güzel yerler nereler.Gidip görenler bizimlede paylaşırsa sevinirim.Gidince kolaylık olur.

bence molayı tam ortada konyada ver konyanın çıkısa yakın OPET avcan petrol var onun içinde yaylapınar tesisleri en hızlı ve lezzetli yer bence (etli ekmek yee )

opetin wc lerde tartışılmaz :)
Başka bir opelcininde bu tesisi tercih ettiğin gördüm ya! artık içim rahat uyuyabilirim :D
Eskiden seydişehir'de dudurduk, ben 4 yıldır o opette duruyorum, çardağı büfe yapmasalar tam süper olacaktı ama :(
Ankara istikametinden gelirken konya çıkışındaki tepeciğin önünde, zaten ışık var tesisin önünde. O kadar abartmıştımki saat 22:45 civarı yaklaşıyorsam konyaya arayıp Bıçakarasını yaptırıyordum, gidince hazır oluyordu ;)
Yol ile ilgili harun abi tüm bilgileri vermiş sağolsun :alkis:
Aksekiden inerken bir kaç tane keskin sol viraj var onlarda biraz daha dikkatli olmak gerekir.
Ben bıçak arasını tavsiye ederim yaylapınarda.. Birde adı humus muydu tam hatırlamıyorum susamlı bir mezelri var, onu yerseniz çok susayıp konya çölünde su ararsınız dönüşte :D

harun abi yazdıklarını navigasyona POİ olarak işaretleyecem.. yolum oralara düşerse ketenpereye gelmeyelim :)

tum turkıye ıcın bılgı verılır radar yol danısma cukur danısma:)

Geri