Taşın Üstünden Geçtim! Opel Corsa C

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lastik de bir tahribat yoksa, yuruyen aksama bir zarar verdiyse gozle tespit biraz zor olur. En iyi sonuc rot cihazinda belli olur, hersey milimetrik olarak cikar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ufak yükseklikler genelde ters biryere gelmediyse araçta bir sıkıntı oluşturmazlar fakat yinede usta gözüyle kontrol gerekmesede kontrol etmekte yarar var.
aracınızın önden taşa vurduğunu yazmışsınız. önde sadece karter yada karter koruması çarpar. karter korumanız varsa zaten birşey olmamıştır ama koruma yoksa aracı parkettiğiniz yerde yağ kaçağı varmı diye kontrol edin. kaçak yoksa sıkıntıda yoktur canınızı sıkmayın
hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Bende Combo C ile (aracınızla aynı kasa) yoğun yağışlı havada görmedim ve sol arka tekeri kaldırıma çıkardım. İnip baktığımda lastik yerlerdeydi :)
Stepneyi takıp devam ettim. Yok alt düzenmiş yok civataymış balataymış, bi sorun yok. Ki ben sizinkinden daha yüksek denen yerden zıpladım :D
Opel'e bişey olmaz takma kafana... Hayırlı uğurlu olsun, 10 numara bi araba almışsın...

Bende Combo C ile (aracınızla aynı kasa) yoğun yağışlı havada görmedim ve sol arka tekeri kaldırıma çıkardım. İnip baktığımda lastik yerlerdeydi :)
Stepneyi takıp devam ettim. Yok alt düzenmiş yok civataymış balataymış, bi sorun yok. Ki ben sizinkinden daha yüksek denen yerden zıpladım :D
Opel'e bişey olmaz takma kafana... Hayırlı uğurlu olsun, 10 numara bi araba almışsın...

Evet Opel denilince kimse bir bahane üretemiyor nedense :D .Bunu çok iyi fark ettim.Çok teşekkür ederim.

Geri