Tampondaki Çizikler

Cevaplarınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi daha önce sormuştum ama kaportacı yapacak birşey yok ya değişmesi lazım yada boyarız ama tam rengini tutturamayız demişti. Galiba daha iyi bir usta bu işi yapabilir.
Saygılar...
sonradan yapilma kesinlikle belli olur adam dogru söylemis.ama su anki kadar kötü görünmez.yakindan bakinca belli olur.en yakin tonu tutturursa pek sorun olmaz.yada komple boyicak o bölümü.

sonradan yapilma kesinlikle belli olur adam dogru söylemis.ama su anki kadar kötü görünmez.yakindan bakinca belli olur.en yakin tonu tutturursa pek sorun olmaz.yada komple boyicak o bölümü.

Ben de böyle düşünüyorum en mantıklısı sadece oranın değil diğer çıtaların da tamamen boyanması olacak. Hem onlarda da abartılmayacak olsada çizikler var.

kapıda aracının boya kodu var sanayiide boya satıcıları tüp içine belirttiğin boya kodunda dolum yapabiliyorlar. birde fırça alırsan kendin aracına rötüş yapabilirsin üzerine de hafif bir pasta cila uygulaması yaparsan boyacının yapacağından daha güzel birşey yapmış olursun

bildiğim adarıyla boya kodu kapı çerçevesi iç kısımda yazar.

Komple boyatmak en iyisi boya kodu var tutar renk ama sonra yine biri gelip sürter.

Geri