Merhaba arkadaşlar.
Geçtiğimiz günlerde Radyatör yedek su deposu, müşir, kapak, tapa, fan değişikliği yaptırdım.
Araçta servis ışığı yanıyor ama bakım uyarısı değil. Çünkü ıpns yi sıfırlamaya çalıştım olmadı.
Şimdi sorum şu; hata kodları otomatik gider mi (arıza çözülünce) yoksa arıza giderilse bile silinmesi mi gerekir?
(Araç parça değişikliklerinden sonra hata kodlarını silmemişler)
Size 2 yardım konusunu gönderiyorum. Bilgilendirebilen olursa sevinirim.
1-) Araçtaki hata kodları;
013604
111606
130000
148206
148306
Bu kodlardan tanıdığı olan var mı
2-) Opcom cihazı almak istiyorum. Bu cihaz ile tam olarak neler yapılabiliyor. (Orjinal teyp olmadığı için gizli menüye giremiyorum. Mesela opcomdan hararet göstergesini açabilir miyim?)
Arıza silme, arıza kontrol (ne hatası olduğu), gizli menü ve araç özelliklerini aktif etme/deaktif etme vs?
Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
Saygılar,
Geçtiğimiz günlerde Radyatör yedek su deposu, müşir, kapak, tapa, fan değişikliği yaptırdım.
Araçta servis ışığı yanıyor ama bakım uyarısı değil. Çünkü ıpns yi sıfırlamaya çalıştım olmadı.
Şimdi sorum şu; hata kodları otomatik gider mi (arıza çözülünce) yoksa arıza giderilse bile silinmesi mi gerekir?
(Araç parça değişikliklerinden sonra hata kodlarını silmemişler)
Size 2 yardım konusunu gönderiyorum. Bilgilendirebilen olursa sevinirim.
1-) Araçtaki hata kodları;
013604
111606
130000
148206
148306
Bu kodlardan tanıdığı olan var mı
2-) Opcom cihazı almak istiyorum. Bu cihaz ile tam olarak neler yapılabiliyor. (Orjinal teyp olmadığı için gizli menüye giremiyorum. Mesela opcomdan hararet göstergesini açabilir miyim?)
Arıza silme, arıza kontrol (ne hatası olduğu), gizli menü ve araç özelliklerini aktif etme/deaktif etme vs?
Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
Saygılar,