Tampon Eki Astra H için aranıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yay konusunda benzinli dizel farketmio her ikisininde yayları aynı
toplu alım işide mantıklı fakat doların yüksek olusu ekonomik kriz zaten fiyatları öldürmiş biçimde pek bi indirim yapılacağını sanmıorum herkeze hayırlısı olsun tampon ekleride yaylarda

yay konusunda benzinli dizel farketmio her ikisininde yayları aynı
toplu alım işide mantıklı fakat doların yüksek olusu ekonomik kriz zaten fiyatları öldürmiş biçimde pek bi indirim yapılacağını sanmıorum herkeze hayırlısı olsun tampon ekleride yaylarda

evet benzinli dizel ayrıma Türkiyede farketmiyo fakat eibach ve h&rın avrupa katalogların da farklı ürün kodlarıyla farklı ağırlıkları taşıyan modeller var 1.4 1.6 1.8 modelleri ayrı 1.3 1.7 1.9cdti lar ve 1.6 2.0 turbo modelleri ayrı yaylara sahip benzinlilerin ön akslar 960 kg basarken dizellerde bu ağırlık 1075 kgyi buluyor buyüzden de ön taraf fazla salınıp şikayetlere sebep oluyor.

dc6189 a pm attım ekler için..

plastik tamponla fiber bu ekin macunla doldurulmasi olayini bende istedim ama o zaman da en ufak bi surtmede hatta yuksek kasislerdeki degmede macun catliycaktir..

yaylar icin benzinli dizel ayrimi yok bu aracta.. dizellerin motor daha agir oldugu icin onler baski artacak ve haliyle on daha da dusecektir arkalar ise onlere gore daha yukarda kalacak bu kacinilmaz..

İşta zaten bu tür bir durum olmasın diye Eibach ın Avrupa sitesinde Astra H yayalarını motor ve kasa seçeneklerine göre ayırmış adamlar. Burda bizim tuning shoplar fark yok deyip satıyor.

fiyat olayına gelince dolar yükseldi kriz var ayağına arttı fiyatlar ama dolar düştü işte gene, ama fiyatlar aynı. Çoğu satıcı krizi bahane edip indirim yapmama hatta zamlı fiyattan satma niyetinde

İşta zaten bu tür bir durum olmasın diye Eibach ın Avrupa sitesinde Astra H yayalarını motor ve kasa seçeneklerine göre ayırmış adamlar. Burda bizim tuning shoplar fark yok deyip satıyor.

fiyat olayına gelince dolar yükseldi kriz var ayağına arttı fiyatlar ama dolar düştü işte gene, ama fiyatlar aynı. Çoğu satıcı krizi bahane edip indirim yapmama hatta zamlı fiyattan satma niyetinde

aynen dediğin gibi burda kimse haberdar değil bu ayrımdan adamlar kataloglarına zevk içinmi yazmış acaba merak ediyorum burda tuning firmları tek tip getiriyo diye herkes ayrım yok diyor ama var işte bal gibi de.fiyat olarakta bi çok firmanın elinde yaylar önceden de wardı diye düşünüyorum ben yani dolar ve euro fırlamadan önce ellerinde olan yayları satıyolar hala buda onlara ekstra bi kar getiriyo tabi dolar endeksli fiyatlar koyup.

kilo olarak farktan behsedildiğin farkında değilim tabiki o acıdan fark var satılan yayların üzerinde de 1,4 1,6 ayırımları var benzinli ve dizel araç olarak

benzinli aracın 5 cm yayı
dizel aracın 3,5 cm yayı gibi ağırlıktan kaynaklanıyor

şekil sartı ile hiç bi fark olmadığı için satılan bir cok malzeme astra h benzinli kasalar içindir :)

jantlar süper olmuş

Geri