tampon boya rengi ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dinex54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dinex54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bilmiyorum yeri burasımıdır ama kafama takıldı 2010 beyaz corsa araç aldım servis boyasız dedi kaza hasar kaydı yok fakat ön arka tamponlara çok dikkatli bakıldığında biraz ton farkı var gibi acaba tamponların plastik oluşundanmı kaynaklanıyor bu renk farkı yada banamı öyle geliyor...

Evet plastik kısımlara aynı ton boya atılsa bile renk gün ışığına çıkınca farklı duruyor. Sanırım plastikle ve vernik olmamasıyla alakalı.

arkadaşlar bilmiyorum yeri burasımıdır ama kafama takıldı 2010 beyaz corsa araç aldım servis boyasız dedi kaza hasar kaydı yok fakat ön arka tamponlara çok dikkatli bakıldığında biraz ton farkı var gibi acaba tamponların plastik oluşundanmı kaynaklanıyor bu renk farkı yada banamı öyle geliyor...

Bildiğim kadarı ile tamponlardaki ve aynalardaki değişim, boya, tamir hata olarak kabul edilmiyor.
veya
tamponlar sonradan boyatılmış olabilir....
bu 2 seçenekten birisi olabilir...

Bir çok araçta, özellikle Fiat modellerinde dikkatimi çeker, fabrikasyon boyada bide tampon gövde arasında ton farkı oluşuyor, boyacı arkadaşım söylemişti, plastik yüzeyler ile metal yüzeyler arasında ton farkı oluşabildiğini. Eğer tamponlarınız boyanmış ise de bence takmayın kafanıza kusur sayılmaz, çizikler içerisinde olmasından iyidir.

Geri