takmatik perde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar bir ay sonra arabayla türkiyeye geliyorum (ankara) takmatik perde almak istiyorum cam filimi yerine iyi bir secenek gibi görünüyor nette baktigim kadariyla benim araba icin bulamadim sizin bildiginiz bir yer varmi.arac w211 E mercedes

Mehmet ne zaman yola cikiyosun.

hepsiburada.com a baktınız mı?bir tanıdığım ordan almıştı...

hepsiburada.com a baktınız mı?bir tanıdığım ordan almıştı...

Yokbe kardes iki gündür ugrasiyorum bulamadim.cogunda diyer mercedes modellerine var.bendeki kasaya yok.bu gidisle flim yaptiracam.150 euroya yapiyorlar.cekiniyorum sinir gecislerinde killik yaparlar diye gecen bir formda okudum macaristan girisinde xenonlar orjinal deyil diye ceza kesmek istemisler.50 euroy la kurtulmus.

Bayramdan önceki cumartesi düsünüyorum.emrah abi senin izin yokmu bu sene

ustabasiyla pazarliktayiz nuh diyor peygamber demiyor neymis her yil izne gidiyormusum bu yilda gitmeyenler gidecekmis falanda filan iki haftadan fazla vermiyor 4 hafta yapmaya calisiyorum yumsatmak üzereyim:D eger alabilirsem gidis bu ayin 25-26 si gibi gelis agustos ayni tarih 4 hafta.hic olmadi agustos 2-3 gidis 25-26 gelis.gitmeden olmuyor Mehmet cok özlüyorum.

heminizi bekliyorum abiler istanbuldan dierk giderseiz ozamn küserim size

takmatik için bi ustam var ona sorucam

gurbetçi abilerimize kardeşlerimize selamlar..

türkiyede ortalama kalite bi cam filmi 200 tl civarında.. takmatik perdeden daha iyi bir seçenek

Geri