takas

hondalarda direksiyon üzerinde f1 aracları tarzı monte edilmiş vaziyette. o modellerde zaten tam otomatik secenek yoktu. ama büyük ölçüde vazgeçtim. neden diyeceksiniz düşündüm aracıma lpg taktırıp 2. bir araç alma düşüncesine girdik. bu aracın üzerine 5000 lira verene kadar 2. sıfır bir arac alıp vectrayada lpg takıp kullanmak daha cazip galiba. sizce fikrim doğru mu?

Bence yanlış model düştükçe fiyatta düşecek yarın öbürgün elden çıkarmanda zor olacak ve sorunlarıda artacak aracının ama bu araba yüksel modelli temiz kullanırsan uzun bir süre sorunsuz bineceğini düşünüyorum ayrıca citylere lpg ye bile gerek yok çok az yaktıklarını biliyorum

hayatının hatasını yaparsın

honda'nın en gıcık arabası, kesinlikle aklından bile geçirme lütfen....

astra g alın bide lpg off degme keyfıne :)

ben hiç sevmiyorum bu city leri yenisini 1 kere gördüm yakından o fena değildi

yılın hatası olur bence... bence bu arabanın tasarımını mühendisler değilde fakülte bitirmeye çalışan müdendis adayı öğrenciler çizmiş olmalı sınav heyecanıylada bu kadar çizmişlerdir:)

bahadır yenisi fena değil bu araba güzel görünmüyor iyi bi araba olabilir ben baktım bindin içi ve bagajı sasılacak derecede büyük aka cdx veriyip alınmaz bence birde üstüne 5.500 tl diyorsun allah çarpar adamı sen dedigin gibi cdx ei lpg at kullan derim

2000 cdx den inip hondaya binmek hemde city :) hemde o kadar para vermek ..:S iyi düşündünmü?

ben olsam kesinlikle böyle birşey yapmam, vectrayı ver city al :)

Son düzenleme:
yılın hatası olur bence... bence bu arabanın tasarımını mühendisler değilde fakülte bitirmeye çalışan müdendis adayı öğrenciler çizmiş olmalı sınav heyecanıylada bu kadar çizmişlerdir:)

yok yok bence mühendisler değil teknik ressamlar çizmiş..iğrenç bir tipi var ya...

Geri