Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi ben bişey demiyorum hadi hondaya sağlam dedik ondan alacan dedik aveo nerden çıktı lacettinin body kitlisi satılıyordu öle bişey olursa belki 1.2 kalos kullandım hiç 1.2 gibide değildi bilgine
ama böyle dersen bende city araba padişahıdır derim chevrolete bulasma derim bahadır parçası yok arabanın bi tane sağ ayna bulamayan adam lacettiye protesto olsun diye lavabo aynası takmıstı gazetelerde yayınlanmıstı. geçtiğimiz haftada gittiğim serviste kalosun geri vites müsürü mü öyle bise parça 25 tl ama türkiyede yok karar senin
abi sen bize bakarsan opel alıcan. anlasılan bu forum opelden baskasının alınmasına razı olmuyo ama bi yandan haklılar citynin bu kasasını beğenen kişi sınırlıdır. aveo 2.0dan sonra cok kucuk geldi birden...
Abi ben bişey demiyorum hadi hondaya sağlam dedik ondan alacan dedik aveo nerden çıktı lacettinin body kitlisi satılıyordu öle bişey olursa belki 1.2 kalos kullandım hiç 1.2 gibide değildi bilgine
kalos değil o kalas kalas aveo 1.2 lt diye düşünüyorum burak ayrıca verilere bakılırsa baya iyi. 84 beygir olması gerek. 1.4 aveo 100 1.4 lancetti 96 beygir galiba ama tam emin değilim. zaten annem binecek benim daha güzel planlarım var
ama böyle dersen bende city araba padişahıdır derim chevrolete bulasma derim bahadır parçası yok arabanın bi tane sağ ayna bulamayan adam lacettiye protesto olsun diye lavabo aynası takmıstı gazetelerde yayınlanmıstı. geçtiğimiz haftada gittiğim serviste kalosun geri vites müsürü mü öyle bise parça 25 tl ama türkiyede yok karar senin
abi sen bize bakarsan opel alıcan. anlasılan bu forum opelden baskasının alınmasına razı olmuyo ama bi yandan haklılar citynin bu kasasını beğenen kişi sınırlıdır. aveo 2.0dan sonra cok kucuk geldi birden...
ee burası opel forumu amaç motoru olabildiğince küçültmek zaten. evet 2 ltreden sonra bayaa bi küçülecek ama düşününce mantıklı geliyor. biliyorsunuz benzine zam geldi 3.11 lira oldu. aveo 1.2 lt 7.2lt/100km verisine sahip ki mayıs ayı için lpg kiti hediye bunları göz önünde bulundurursak gayet mantıklı geliyor bana