3 Eyl 2010 #11 Burak K. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Eyl 2009 Mesajlar 5,446 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 32 apathetic' Alıntı: burak k. isimli üye özel mesaj alamıyor ya da almak istemiyor? Genişletmek için tıkla ... Saldırcam şimdi özel mesaj kutuma. Niye böyle bi hata veriyor anlamıyorum ki ayarlarımdada açık. :S
apathetic' Alıntı: burak k. isimli üye özel mesaj alamıyor ya da almak istemiyor? Genişletmek için tıkla ... Saldırcam şimdi özel mesaj kutuma. Niye böyle bi hata veriyor anlamıyorum ki ayarlarımdada açık. :S
3 Eyl 2010 Konuyu Başlatan #12 A apathetic Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2010 Mesajlar 415 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Burak K.' Alıntı: Saldırcam şimdi özel mesaj kutuma. Niye böyle bi hata veriyor anlamıyorum ki ayarlarımdada açık. :S Genişletmek için tıkla ... çağrı kökten halletti zaten
Burak K.' Alıntı: Saldırcam şimdi özel mesaj kutuma. Niye böyle bi hata veriyor anlamıyorum ki ayarlarımdada açık. :S Genişletmek için tıkla ... çağrı kökten halletti zaten