t-shirt??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apathetic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apathetic

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar,
üzerine istediğim yazıyı yazdırıp,rengi seçip t shirt sipariş etme gibi bir durum olabilirmi?var mı böyle birşey?göğsüne küçük bir kaç kelime yazacak işletme yerinin adı filan..
varmı bir bilginiz?

opelimnet ın t-shırt bastırdıgı bır yer var , oraya ulasabılırsınız konularda var

iyide ben 1 bilemedin 2 adet sipariş edcem..

teşekkür ederim,sanırım hallettim.

bildiğim bir site var, baskısı iyi gibi yıkadıkça çıkmıyor, yıkamadan sonra çok az yapış yapış oluyor ama kirlendikçe o etkide azalıyor:D
tshirt 19 TL, hazır baskı seçersen +5 TL, sen resim yüklersen +7 TL
birde arkasına yaparsan bir o kadar daha ekliyor:D
iyi olan tarafı şu, gidip tarif etmeyle uğraşmıyorsun, yerini büyüklüğünü vs. herşeyini sen seçiyorsun ve kapına kadar geliyor.

mesela geçen reklamcıdan sticker bastırmak istedim, herşeyi hazırlayıp flashdiskle götürdüm, bu yazı karakterleri niye farklı diyor.. yani böyle gereksiz uğraşlar çıkmaz başına, herşey istediğin gibi olur. adresi pm atıyorum.

edit: atmama gerek kalmamış halletmişsin:D yeni gördüm.

çağrı hala pm atacak:D

bildiğim bir site var, baskısı iyi gibi yıkadıkça çıkmıyor, yıkamadan sonra çok az yapış yapış oluyor ama kirlendikçe o etkide azalıyor:D
tshirt 19 TL, hazır baskı seçersen +5 TL, sen resim yüklersen +7 TL
birde arkasına yaparsan bir o kadar daha ekliyor:D
iyi olan tarafı şu, gidip tarif etmeyle uğraşmıyorsun, yerini büyüklüğünü vs. herşeyini sen seçiyorsun ve kapına kadar geliyor.

mesela geçen reklamcıdan sticker bastırmak istedim, herşeyi hazırlayıp flashdiskle götürdüm, bu yazı karakterleri niye farklı diyor.. yani böyle gereksiz uğraşlar çıkmaz başına, herşey istediğin gibi olur. adresi pm atıyorum.

edit: atmama gerek kalmamış halletmişsin:D yeni gördüm.

bahsettiğin siteyi buldum hemde,çok sağol:D

Bana da. :)

iyide hallettim demişsin o yüzden atmadımdı:D:D

siteyi yazıyım gitsin ya ne olacak, benim sitem değilya:D

http://www.tish-o.com.tr/

Geri