Susmayan alarmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sguzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sguzel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba,

dün başıma gelen bir olayı yazmak istedim. alarm taktırdık yetkili serviste. eve geldik. araba her 5 dk bir ötüyor :) Allahım böle rezalet görülmedi. baktım olmayacak saat 18,30 aradım haliyle kimse yok o saatte. bi ara sustu gece 11 de gene başladı. yol yardımı aradım. adamlar gelmek için para istiyor. dedimki arkadaş bunu ben takmadım ki benim hatam olsun. geleceksin faturayı da ilgili bayiye keseceksin. onun hatası sonuçta. yok olmaz falan dedi. dedim gelme lanet olsun :D sonra ne yaptım. akü başına bağlı kabloyu söktüm bi güzel. bu sefer sustu fakat 4lü flaşörler sönmüyor. onunda sigortasını çıkarttırdım. tabi onu başka biri yaptı ben anlamam o kadar :D bakalım bugün aldığım yere götüreceğim ne dicekler merak ediyorum. kesin ihale bana kalır söktüm diye. sizin başınızada böyle birşey geldiği oldumu acaba?

Cok keyifli yazmissin yasadiklarini :)
Ama yasadaiklarin da bir o kadar keyifsiz. Gecmis olsun, insallah bir de yetkili serviste sinirlerin ayrica bozulmaz.

Olayin sonucunu merak ile bekliyorum, aydinlatirsin bizleri buradan.

Benzer bir olay komsumuzun basına gelmişti,5-10 dk boyunca alarm susmayınca mahalle aracın başına toplanmış, araçtan patır patır kablo söküyorlar alarma hla susmuyor.Araç sahibi eliyle alarmın ses çıkaran dudugunu eliyle kaptmış çaresiz bekliyor.Baktım olacak gibi değil yaklaştım,elimle uzanıp 3 kişi arasından alarmın harici sigortasını söktüm,alarm sustu.Herkes ters ters bana baktı :) Araç sahibinin eline bir avuç kablo demeti bırakıp olay yerinden dağıldık.Araç mazda 626 sedan dı :) Alarmlar ara sıra böyle kafayı yiyorlar:Sıcak da bu konuda etkili olabilir.En önemli nokta (tüm arızalar için) aracınızı dogru şekilde tanımak, olası arızaların sebebini ve çözümünü tahmin edebilmek

darbe modulunden kaynaklanıyor sorun cok hasassa susmaz sabaha kadar :D

aracın kendine has güvenlik alarmı varmış zaten. fakat sadece kaput,bagaj ve kapılar için geçerliymiş. dışardan gelen darbelere karşı değilmiş. ama bu saatten sonra hiçbirini istemem. zaten taktıranda kabahat..
sonucunu bildireceğim..

Cok keyifli yazmissin yasadiklarini :)
Ama yasadaiklarin da bir o kadar keyifsiz. Gecmis olsun, insallah bir de yetkili serviste sinirlerin ayrica bozulmaz.

Olayin sonucunu merak ile bekliyorum, aydinlatirsin bizleri buradan.
fazla açıklayıcı olmuş dimi :D

Benzer bir olay komsumuzun basına gelmişti,5-10 dk boyunca alarm susmayınca mahalle aracın başına toplanmış, araçtan patır patır kablo söküyorlar alarma hla susmuyor.Araç sahibi eliyle alarmın ses çıkaran dudugunu eliyle kaptmış çaresiz bekliyor.Baktım olacak gibi değil yaklaştım,elimle uzanıp 3 kişi arasından alarmın harici sigortasını söktüm,alarm sustu.Herkes ters ters bana baktı :) Araç sahibinin eline bir avuç kablo demeti bırakıp olay yerinden dağıldık.Araç mazda 626 sedan dı :) Alarmlar ara sıra böyle kafayı yiyorlar:Sıcak da bu konuda etkili olabilir.En önemli nokta (tüm arızalar için) aracınızı dogru şekilde tanımak, olası arızaların sebebini ve çözümünü tahmin edebilmek

:D adamın ne halde olduğunu yaşayan biri olarak anlayabiliyorum. herkesin yardıma biri şart.. arabayı tanımakta dediğiniz gibi çok çok önemli.

korktum şimdi bi gün basıma gelse walla nasıl kurtulurum bilmiorum:) alarmı nasıl iptal edebiliriz?

Son düzenleme:
korktum şimdi bi gün basıma gelse walla nasıl kurtulurum bilmiorum:) alarmı nasıl iptal edebiliriz?

ben hep görüyordum bile bile yaktım kendimi :D adamlar diyorki birşey ile oynamayın garanti kapsamında olmaz dedimki şuan garantisini fln düşünecek durumda değilim. soketi varmış onu çıkartmamız yeterli oluyormuş. bilemiyorum ne kdr doğru. vala biraz anlasaydım komple sökecektim ama bilmiyorum bende.

ben hep görüyordum bile bile yaktım kendimi :D adamlar diyorki birşey ile oynamayın garanti kapsamında olmaz dedimki şuan garantisini fln düşünecek durumda değilim. soketi varmış onu çıkartmamız yeterli oluyormuş. bilemiyorum ne kdr doğru. vala biraz anlasaydım komple sökecektim ama bilmiyorum bende.
yanlış bişeyi söküp sakata gelmemek lazım:D

Geri