Susmayan alarmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sguzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alarm çok gereksiz birşey......

buzzer (siren) in soketini sökseydiniz en azından ses çıkartmazdı.

Alarm sensörünün üzerinde tornavida yardımıyla dönebilen bir potansiyometre var (düğme de diyebiliriz) oradan hassasiyet ayarı yapılır. onu biraz çevirerek hassaslığını azaltmayı deneyebilirsiniz.

buzzer (siren) in soketini sökseydiniz en azından ses çıkartmazdı.

Alarm sensörünün üzerinde tornavida yardımıyla dönebilen bir potansiyometre var (düğme de diyebiliriz) oradan hassasiyet ayarı yapılır. onu biraz çevirerek hassaslığını azaltmayı deneyebilirsiniz.

ya işte o kızgnlıkla gözüm soketi bile görmedi gece saat 11-12 olmuş. peki komple sökmek için ne yapmam gerek? buzzer dediğiniz küçük bir kutu siren fln yazıo o galiba. onun vidalarını mı sökücem:D ayy valla hangisi bilemiyorum nasıl yapcam. aracın motorunda bulunan tüm parçalarını sökecem :kop: servisede gidemedim işlerim var.. akşam 18,30 dan sonrada usta yok :S araçta öle kaldı

Bence siz en iyisi alarm kutusunun elektrik bağlantısını sökün olsun bitsin :)

Bence siz en iyisi alarm kutusunun elektrik bağlantısını sökün olsun bitsin :)

oooo aküye giden kabloyu çıkardım, sigortayda çıkarttırdım. sanrım geriye bir tek alarmın kendisini çıkartmak kaldı ama onu beceremedim. :D

oooo aküye giden kabloyu çıkardım, sigortayda çıkarttırdım. sanrım geriye bir tek alarmın kendisini çıkartmak kaldı ama onu beceremedim. :D
tamam, başka bir şey çıkartmanıza gerek yok :)

tamam, başka bir şey çıkartmanıza gerek yok :)

:kop: :kop: çıkartılabilecek herşeyi sökmüşüm :D :D yaşasınn :D

benımde basıma gelmıstı sonra sıgorta kutusunun altında alarm dugmesı var ona basınca ıptal oluyormus galıba ona basmıstım susmustu:)

Geri