Susmayan alarmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sguzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
genelde akünün yakınlarına koyarlar alarmın sigortasını öttüğü zaman susturamıyorsanız çekin sigortayı herkes kurtulsun :) yada sirenin kablosunu sinirlenmeden çekin kopartın yada kesin :) bi ara ek yaparsınız geceyi rahat geçirinde :) şu an zaten sıfır araçlarda immobilezerlar mevcutki hırsız o aracı çalıştıramaz demiyorum ancak çok uzun süre uğraşması lazım akıllı bi hırsız o işe yeltenmez zaten araçlar çalınacak diye korkmayın ancak çalanda çalıyormuş nasıl çalıyorsa anahtar ve beyin işleriyle uğraşanlara sormak lazım :)

katılıyorum.. peki kasko varsa zaten bedeli ödenmiyor mu??

genelde akünün yakınlarına koyarlar alarmın sigortasını öttüğü zaman susturamıyorsanız çekin sigortayı herkes kurtulsun :) yada sirenin kablosunu sinirlenmeden çekin kopartın yada kesin :) bi ara ek yaparsınız geceyi rahat geçirinde :) şu an zaten sıfır araçlarda immobilezerlar mevcutki hırsız o aracı çalıştıramaz demiyorum ancak çok uzun süre uğraşması lazım akıllı bi hırsız o işe yeltenmez zaten araçlar çalınacak diye korkmayın ancak çalanda çalıyormuş nasıl çalıyorsa anahtar ve beyin işleriyle uğraşanlara sormak lazım :)
Ben aracın çalınmasından korkmuyorum, aracı çalacağım veya içine girip sağı solu kurcalayacağım diye araca zarar verilmesinden korkuyorum. Ya camı kırıyorlar, ya kapıyı kanırtıyorlar. Sonuçta bir şekilde araca zarar veriyorlar.

Haklısın Savaş abi bu arada kasko karşılıyor sguzel yani Savaş abi çalsalar daha iyi diyorsun demi zarar verip bırakacaklarına :) sende haklısın.

Haklısın Savaş abi bu arada kasko karşılıyor sguzel yani Savaş abi çalsalar daha iyi diyorsun demi zarar verip bırakacaklarına :) sende haklısın.
Çalacağız diye camını kırmaları bir derecede, kapı çerçevesini kanırtmaları çok fena. Onarılsa da kalıcı hasar bırakıyor. Tek çarecisi kapıyı komple değiştirmek. Zamanında Taunus'un kapısını bu şekilde kanırtmışlar. Camı tutan alüminyum çerçevenin ayakları bu nedenle kırılmış, kaynak yaptırdım olmadı, parça koydum sırıtıyor yani ne yaptımsa çare bulamadım. Ancak sağlam bir kapı çerçevesi bulup değiştirmem gerekecek ama 46 yıllık arabanın çıkma kapı çerçevesini nereden bulacağım ki. Şimdiye kadar bulabildiklerim hep tek kapılı araçların ki oldu.

Geri