Susmayan alarmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sguzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne diyorsun:eek: o kadarcık mı:D :D

benım basıma oyle gelmıstı o dugmeye bastım 3keremı neydı ondan sonra susmustu debrıyajın yanında ufak kırmızı bı dugmeydı

benım basıma oyle gelmıstı o dugmeye bastım 3keremı neydı ondan sonra susmustu debrıyajın yanında ufak kırmızı bı dugmeydı

ii bide oraları karıştırır sökerim memnuniyetle :D ama zaten sustu da kaputun içindeki kablolar öle duruyo ağzını bantladım ama bişi olur mu??

ii bide oraları karıştırır sökerim memnuniyetle :D ama zaten sustu da kaputun içindeki kablolar öle duruyo ağzını bantladım ama bişi olur mu??

agızları bantlıysa bısey olmaz bırbırıne deymıyormus zaten kablolar ,bısey olmaz gecmıs olsun tekrar:)

agızları bantlıysa bısey olmaz bırbırıne deymıyormus zaten kablolar ,bısey olmaz gecmıs olsun tekrar:)

teşekkür eder iyi akşamlar dilerimmm ben kaçtımm

Taktirmaktan Vazgectim :D

Alarmın darbe ayarı fazla açıldıysa rüzgardan, hatta yoldan geçen arabaların çıkardığı gürültüden bile etkileniyor. Bulunduğun yer fazla rüzgarlı, o nedenle aynı dert benim de başıma geldi. Gidip darbe ayarını düşüttürdüm şimdilik sorun yok. Bu durumda zorda kalınca sirene giden kabloyu çıkarmak en kolay ve risksiz yollardan birisidir.

Onun sigortası vardır sirenin oralarda biyerde onu çıkarınca iş çözülüyor. Kumanda pili bitmişti açmıyordu kapıyı. Anahtarla açtım alarm başladı ötmeye sonra kaputu açtım sigortayı çıkardım millet tip tip bakıyor :D

genelde akünün yakınlarına koyarlar alarmın sigortasını öttüğü zaman susturamıyorsanız çekin sigortayı herkes kurtulsun :) yada sirenin kablosunu sinirlenmeden çekin kopartın yada kesin :) bi ara ek yaparsınız geceyi rahat geçirinde :) şu an zaten sıfır araçlarda immobilezerlar mevcutki hırsız o aracı çalıştıramaz demiyorum ancak çok uzun süre uğraşması lazım akıllı bi hırsız o işe yeltenmez zaten araçlar çalınacak diye korkmayın ancak çalanda çalıyormuş nasıl çalıyorsa anahtar ve beyin işleriyle uğraşanlara sormak lazım :)

Geri