Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanlis bi kani bence,takla atmis araba sadece tavani üzerine düsüp baska bir hasar almadan sonrada gerisin geriye düzeltilmis olabilir mi sence?
ve o taklada hasar alan yer sadece kesilen sunroof kadar bi yer miymis
araba hatasizken sadece orginal sunroof degilde sonradan yapildigi icin taklali düsüncesi cok yersiz olur bence...
ben gecenlerde opisle konuştum bana 2 milya 3oo maliyet cıkattılar ben taktımadım ama orjinal sunroof cok şekil oluyo keşke öyle birşeyler taktırsaydın.
cok haklisin orjinali cok guzel ... ama ankarada 3 tane servis var 3 nede sordum yok yapmiyoruz dediler.. bende seve seve bunu yaptirmak zorunda kaldim...
arabada sunroof disinda bi degisiklik yoksa,olsa bile kazadan ötürü degiseni yoksa,bu da yetkili servisce teyit edilmisse( ki cok kolaydir bunun tesbiti ) buna ragmen izguzarlik yapacak adama zaten satma arabani
cünkü o adam satin alsa bile iki gün sonra geri getirir bu araba cok yipranmis bide giderken yamuk gidiyo sanki der yada kornasi iyi ses vermiyo falan der herhalde ne bilim ahahhaa
bence arkadasimiz iyi yapmis,cok da $Ik görünüyor,bende yaptirmak istedim mesela görünce,hatta yaptiracagim ehehe