Sunroof

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tarikc' Alıntı:
arabada sunroof disinda bi degisiklik yoksa,olsa bile kazadan ötürü degiseni yoksa,bu da yetkili servisce teyit edilmisse( ki cok kolaydir bunun tesbiti ) buna ragmen izguzarlik yapacak adama zaten satma arabani :)
Allah korusun öyle müşteriden herkesi ... :(

güzel işçik olmuş tek tuşla tamamen acılıp kapanmasıda güzel bizimkinde yok ondan
güle güle kullan

güle güle kullan arkadaşım walla ben çok beğendim

bilader senin araban imzandaki yeni astra değilmi yahu 27ye felan satmam demişsin de benmi kariştirdim acaba konuları?

hayırlı olsun, kaç günde, saatte yaptılar?

hayırlı olsun .Güzel bir olay.

hayırlı olsun.gerçekten güzel olmuş.sunroof neye desen değer gerçekten.2002de bende 99 tigra vardı gittim sunroof yaptırdım.6 ay sonra maddi ihtiyaç yüzünden istemeyerek satmak zorunda kalmıştım.arabaya kim baksa "yok kardeşim sen tavanını deldirmişsin,fiyatını şu kadar kırarım"hesabına gitmişti.sanki delmişim de öylecene bırakmışım.anlayacağınız değer kazanacağına kaybetmişti.umarım sen böyle bişey yaşamazsın

Yakışmış sunroof güzel günlerde kullan kız arkadasınla artık yıldızlı gecelerde keyfini çıkarmaya bak,Ayrıca 2004 model astrah larda panaromik sunroof yoktur 2005 den itibaren panaromik sunroof gelmiştir o yüzden orjinallik yönündende sorunun yok.

hayırlı olsun güle güle kullan...

Geri