Sunroof

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yılbası ve Bayramın bir arada olmasından dolayı gümrüklerde mektup ve hediye paketi trafiginde bir artmanın söz konusu oldugu ve gümrügün bu dönemde normalden fazla tölerans gösterdiği konusunda bir duyum almıştım.Umarım sende bu yogunluktan yaralanabilir ve paketini sorunsuz gecirebilirsin.

almanca bilmiyom ama anladigim kadariyla turkiyeye yollamiyo

güle güle kullan güzel olmuş.

Güzel, Güzel, Güzelll Olmuş,:d :d Kullan

çok güzel olmuş arkadaşım.güle güle bin yıldızlı geceler :D bişey sorcam bu sunroofta sensör varmı sıkışmaya karşı aklıma takıldı.olmazsa bende taktırayım yaza doğru.

evet var kanki :)

çok güzel olmuş kardeş umarım forumdaki arkadaşların söyledikleri aksiliklerle karşılaşmazsın tekrar hayırlı olsun güle güle kullan...

güle güle kullan ceyhun o kadar sevindim ki sankim benim arabaya takılmış gibi

Almanya´da akraban varsa onlar kendi adreslerine sipariş verirler, ellerine geçince de sana posta aracılığı ile gönderebilirler.

Ailem Almanya´da olduğu için bu yolla çok malzeme getirttim (kule gergisi, brembo fren parçaları vs....), sadece 4 YTL posta bilmem ne vergisi ödedim.

Arkadaşça iki tavsiye: 1- getirttiğim parçalar nazik ve kırılgan değildi (sunroof postada büyük bir ihtimalle kırılır).

2- getirttiğin sunroof orjinali kadar güzel takılamayacağı için zevk ve performans vermez. Eski olsa arabanın orjinalini bozma.

eyvallah kardeşim dursun yani standart di mi

Geri