Sunroof

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım ben gümrükçüydüm abimle kapışmadan önce:Dsana söliceğim tek şey fiyat farkını biyere bırak arkadaşlarımın dediği gibi kırılma ya da zarar görme olasılığı yüksek...muayene memurları bile mallara hayvan gibi davranıolar hiç tavsie etmiorum ama sen bilirsin tabi..

manual sunroof u otomatik yapabilir miyim..

arkadaşlar 94 vectra a aracımda manual sunroof mevcut.bunu otomatik yapma gibi bi ihtimal varmı? çok pahalıya patlarmı ??

teşekkürler..saygılar..:help:

bence hiç elleme boyle dursun

ya normal cam motoruyla bile yapabilirsin bnce

yaparlarr cok zor diil ama kim ugrasir bilmem

bence cok kolayda olmayacaktır ozellikle estetik acısından

kardeş napacan otomatıgı. zaten senede kaç kez kullanıyorsunkı.. otomatık ıyı olmaz bıraz kullanınca. sıkısma yapar, zorlar, nebım napar hıc ugrasma

arkadaşlar öbür türlüde çevir falan karizmayı bozuyo biraz.:D :D elektrikli olsa fenamı olur yane..bide ben sigara içtiğim için sroof u yaz kış kullanıyorum:o

celaleddin007' Alıntı:
arkadaşlar öbür türlüde çevir falan karizmayı bozuyo biraz.:D :D elektrikli olsa fenamı olur yane..bide ben sigara içtiğim için sroof u yaz kış kullanıyorum:o
sigara içme ozmn karizma hiç çizilmemiş olur hatta 2 ye katlar

kendi krikosunu motorluyla değiştirebilisin veya üniversal cam motorları var hani camı manuel olanları zahmetsizce elektrikliye çeviren öyle bişey de takılabilir.

Geri