26 May 2014 #1 M mustimx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 516 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Arkadaşlar aracımın sunroof undan çok fazla miktarda yakıcı güneş geliyor. Film yaptırsam sorunum çözülür mü ?
Arkadaşlar aracımın sunroof undan çok fazla miktarda yakıcı güneş geliyor. Film yaptırsam sorunum çözülür mü ?
26 May 2014 #2 S sallierim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2012 Mesajlar 4,513 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 32 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls Yapılabilir.faydasını görürsünüz
26 May 2014 #3 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls Perdesini kapatsaniz.
26 May 2014 #4 mucahitduran Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 5,207 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls Film yaptırın ama perde de var. Yok mu yoksa?
26 May 2014 #5 K Kasım Çınar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Kas 2012 Mesajlar 1,453 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls Perdeyi çekince içerisi karanlık olur en mantiklisi film çektirmek
Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls Perdeyi çekince içerisi karanlık olur en mantiklisi film çektirmek
26 May 2014 #6 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls Film gunesi keser ama gecede cok karanlik olmazmi.
26 May 2014 #7 N nihat1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Tem 2013 Mesajlar 432 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 56 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls 3 yada bulursanız 4 numara flim çektirin . Arabaya yaptığım ilk uygulamadır çok rahat edersiniz .
Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls 3 yada bulursanız 4 numara flim çektirin . Arabaya yaptığım ilk uygulamadır çok rahat edersiniz .
26 May 2014 #8 N nanisa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Haz 2013 Mesajlar 5,697 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls mustimx link' Alıntı: Arkadaşlar aracımın sunroof undan çok fazla miktarda yakıcı güneş geliyor. Film yaptırsam sorunum çözülür mü ? Genişletmek için tıkla ... fılm yaptırmaktan dolayı polisten ceza yeme sonrada
Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls mustimx link' Alıntı: Arkadaşlar aracımın sunroof undan çok fazla miktarda yakıcı güneş geliyor. Film yaptırsam sorunum çözülür mü ? Genişletmek için tıkla ... fılm yaptırmaktan dolayı polisten ceza yeme sonrada
26 May 2014 Konuyu Başlatan #9 M mustimx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 516 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls BÖLENT link' Alıntı: Perdesini kapatsaniz. Genişletmek için tıkla ... Perdeyi kapatınca sunroofun anlamı olmuyorki perdeyle ayrıca güneş kovalamak zorunda kalıyor insan
Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls BÖLENT link' Alıntı: Perdesini kapatsaniz. Genişletmek için tıkla ... Perdeyi kapatınca sunroofun anlamı olmuyorki perdeyle ayrıca güneş kovalamak zorunda kalıyor insan
26 May 2014 Konuyu Başlatan #10 M mustimx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 516 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls CALİBRA BG link' Alıntı: fılm yaptırmaktan dolayı polisten ceza yeme sonrada Genişletmek için tıkla ... Yemin ederim tarihe geçecek bir olay olur.
Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls CALİBRA BG link' Alıntı: fılm yaptırmaktan dolayı polisten ceza yeme sonrada Genişletmek için tıkla ... Yemin ederim tarihe geçecek bir olay olur.