Sunroof sorunu..!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogun06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sunroof kapalı olduğu halde hava alıyor. Dolayısıyla araba biraz hızlanınca ıslık gibi bi ses çıkıyo sunrooftan. Özellikle uzun yolda çok rahatsız eder diye düşünüyorum. Böyle bi sorunu olup çözen varmı veya nasıl yapabiliriz..?

bende cdx vardı 96 sonroofun kapagını çektiğimde biraz azalıyodu ses ama heralde lastikleri değişme zamanın gelmiş olabilir sunroofun

Arac gunesde cok kalıyorsa yada önceden kalmıssa sunrof lastıklerınde gerılme oluyor bosluk yapıyor , en ıyısı opel servısıne gosterın lastıklerın durumuna bır baksınlar derım.

sunroof lifinden kaynaklanıyor istanbulda olsan cok kolaydı ama bunu kendınde halledebılrısın sunroof lıfını yenıle derım

arkadaşlar bu sunroof fitili benimde değişmesi gerekiyor ama bir türlü bulmıyorum fitili kafayı yiyecem servise sordum camla birlikte gelir dediler 1630 tl fiyat çıkardılar yardım lütfen

arkadaşlar bu sunroof fitili benimde değişmesi gerekiyor ama bir türlü bulmıyorum fitili kafayı yiyecem servise sordum camla birlikte gelir dediler 1630 tl fiyat çıkardılar yardım lütfen

Cok sansliymissin..

Arabayi degistirmek gerek diyerek 50.000 TL fiyat cikarmadiklarina sukret (!)..

Amerika da Almanya da bile bu kadar al...lasmiyorlar...

arkadaşlarda bende sunroof un açılıp kapanırken sağda ve solda mandal gibi bişey varya bi tane kıırldı ama açma kapamada sorun yok sadece ses yapıyo sevise sordum bunun tek parçası yok komple sunroofu değiştiriez diyo,sunroofu değiştirmek içinde komple tavanı sökücez diyolar bu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olursanzı sevinirim

arkadaşlarda bende sunroof un açılıp kapanırken sağda ve solda mandal gibi bişey varya bi tane kıırldı ama açma kapamada sorun yok sadece ses yapıyo sevise sordum bunun tek parçası yok komple sunroofu değiştiriez diyo,sunroofu değiştirmek içinde komple tavanı sökücez diyolar bu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olursanzı sevinirim

sağ sol tırnak yapısı birlikte değişiyor. Komple sunroof değişmiyor. Tavan sökülmüyor. Bana da 2-3 saat sürer dediler.

Ama 30 dk. bir iş.

1 parça ücreti yaklaşık 40tl +kdv
2 parça, işçilikle, indirim falan 130-140 tl arasında birsey tutuyor. yetkili servis 'de:)

astra g için sunroof un etrafındaki plastikten ben de aramaktayım, temini konusunda yardımcı olabilecek birisi varmı? birkaç çıkmacıya sordum yok dediler...

Geri