şükür tekrar kavuşturana opelim.net

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelim71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Baya alıştık gerçekten Facebooktakine baktım çok tenhaydı oraya da üye olun arkadaslar burda sıkıntı olursa irtibatı kaybetmeyelim en azından sebebini öğreniriz aksaklıkların

o kadar benzin zammı konuşuldu sitede yapmayın etmeyin yazmayın dedim dinletemedim ve site kapandı diye düşünmüştüm ama yanılmışım:D

Arkadaşlar bazen hosting firmalarının server yedekleme, taşıma upload gibi işlemleri olur. Bu süreçte de sitelere erişim sağlanamaz. Sanırım böyle geçici bir durumdu. Yeniden forum arayüzünü görebilmek güzel...

bu seferki kapanma sebebi tamamen benimle bağlantılı bi olay bazı aksilikler dolayısıyla açamadım. Serverin günahını almayalım. Hoşgeldiniz tekrar :)

Başkanım o zaman siz cezalısınız.Cezanızı çekin.Herkese sizden ziyafet :D:D:D

240.000 üyeli bir sitenin kurucusu olarak bu tür kısıtlı geliri olan yoğun sitelerin sunucu konusundaki sıkıntılarını en iyi bilenlerdenim. Bizde de zaman zaman sunucu vb sorunlar oluyor. 7 yıllık geçmişimizde en fazla kapalı kaldığımız gün sayısı toplamda 5'i bulmaz. Bu tür kısa süreli de olsa ayrılıkların yöneciler açısıdna doğruduğu sıkıntılarla, üyeler açısından yarattığı hasreti tahmin edebiliyorum.

Hadi geçmiş olsun, bir daha tekrarlanmaması temennisiyle.

bağımlılık yaptı, terkedilmiş sevgili gibi acı bu be :)

Bağımlılıktan dolayı kabullenmek zorda olsa olağan sayılmalı.
İşte böyle zamanlarda değeri meydana çıkıyor.:(

5 gündür yataklardan kalkamıodum meger ben nekdar baglymısım opelım.nete :D :D

Geri