20 Eki 2009 #1 C Cihanqir Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 283 Tepkime puanı 0 Puanları 16 arkadaşlar subwoofer we kolonlar hakkında yardıma ihtiyacım var hangisi iyidir sağlamdır ii ses verirse kullananlardan yardım bekliyorum Son düzenleme: 20 Eki 2009
arkadaşlar subwoofer we kolonlar hakkında yardıma ihtiyacım var hangisi iyidir sağlamdır ii ses verirse kullananlardan yardım bekliyorum
22 Eki 2009 #2 MERKEZ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2009 Mesajlar 2,260 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 İki marka arasında tartışmasız pioneer.
23 Eki 2009 #3 bugraGT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2006 Mesajlar 3,755 Tepkime puanı 0 Puanları 0 wooferda hoparlörde component hoparlörde ayrı ayrı karşılaştırmak lazım fiyat performans olark wooferda jbl daha önde component hoparlörde kesinlikle jbl oval hoparlör ve standart düz hoparlörde pioneer
wooferda hoparlörde component hoparlörde ayrı ayrı karşılaştırmak lazım fiyat performans olark wooferda jbl daha önde component hoparlörde kesinlikle jbl oval hoparlör ve standart düz hoparlörde pioneer
23 Eki 2009 #4 MERKEZ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2009 Mesajlar 2,260 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Bence her konuda pioneer önde fiyat konusunda jbl den daha pahalı ama aldığı paranın hakkını veriyor. Benim gözümde jbl diğer yan ürünler karşısında üstün. fiyat olarak uygun ve hafife alınmıyacak performans ama pioneer bir başka.
Bence her konuda pioneer önde fiyat konusunda jbl den daha pahalı ama aldığı paranın hakkını veriyor. Benim gözümde jbl diğer yan ürünler karşısında üstün. fiyat olarak uygun ve hafife alınmıyacak performans ama pioneer bir başka.
23 Eki 2009 #5 tunerrus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 3,296 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Ben hiçbirini beğenmiyorum. Neden diye sormayın reklama girer
23 Eki 2009 #6 MerifasT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Mar 2007 Mesajlar 6,436 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 bugraGT' Alıntı: wooferda hoparlörde component hoparlörde ayrı ayrı karşılaştırmak lazım fiyat performans olark wooferda jbl daha önde component hoparlörde kesinlikle jbl oval hoparlör ve standart düz hoparlörde pioneer Genişletmek için tıkla ... +1 :good:
bugraGT' Alıntı: wooferda hoparlörde component hoparlörde ayrı ayrı karşılaştırmak lazım fiyat performans olark wooferda jbl daha önde component hoparlörde kesinlikle jbl oval hoparlör ve standart düz hoparlörde pioneer Genişletmek için tıkla ... +1 :good:
24 Eki 2009 #7 Dunedain55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Pioneer set al bak keyfine. woofer ın kutusu bıraz genis hacimli olursa daha sağlıklı daha kaliteli bass almanı sağlar.
Pioneer set al bak keyfine. woofer ın kutusu bıraz genis hacimli olursa daha sağlıklı daha kaliteli bass almanı sağlar.