- Konuyu Başlatan
suya basınç veriyo ne demek nasıl oluyo nerden anlıyon conta yandıgını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gömlekte catlak olabılır?? mastar atılıp kontrol edılmesı lazım blok yuzeyının. nerden yakıyor contayı?? ortadan yakıyorsa çap olabılır ama su kanalndan yakıyorsa çap olması ımkansızwinner' Alıntı:valla şu an conta yanık ve suya basınç veriyo bu 3. conta yakışı bloğunda yamuk olabilceğinden şüpheleniyorlar sence blok yamukluğuyla olabilcek bişeymidir bu çünkü contayı birden yakmıyo uzun vadade yavaş yavaş yakıyo yani hararet göstergede 100 ü hiç geçmedi ama basınç vermeye başladı dikkat etmezsem anında 100 ü geçicek daha önce olduğu gibi![]()
daha önce 2 kez conta yandı diye kapak söküldü kapakçıya gitti conta orjinaliyle değiştirildi devirdaim termostat falan hepsi değişti fakat bloğu hiç kontrol eden olmadı bakalım gittiği yere kadar gidicek böyle kaldığı yerde sokucaz servise bloğuda kontrol ettiricem ne çıkıcak karşımıza çok merak ediyorum..astrammm' Alıntı:gömlekte catlak olabılır?? mastar atılıp kontrol edılmesı lazım blok yuzeyının. nerden yakıyor contayı?? ortadan yakıyorsa çap olabılır ama su kanalndan yakıyorsa çap olması ımkansız
blokta az bı çap varsa yapılacak işlem cok basıt.. 3 tabak zımpara bıraz benzın bırde duz kalın bı cam.. yaklasık 15 dakıka guzel bı zımpara işi çözer.. ama coontayı nerden yaktıgı önemlı tabıkı..winner' Alıntı:daha önce 2 kez conta yandı diye kapak söküldü kapakçıya gitti conta orjinaliyle değiştirildi devirdaim termostat falan hepsi değişti fakat bloğu hiç kontrol eden olmadı bakalım gittiği yere kadar gidicek böyle kaldığı yerde sokucaz servise bloğuda kontrol ettiricem ne çıkıcak karşımıza çok merak ediyorum..
?????ismail_budak' Alıntı:bu silindir contasını degiştirmek için ne kadar işçilik isterler.alt kartel için 40 ytl aldılar bu nekadar mal olur conta ne kadardır...NE ZAMAN BİTECEK BU ARABANIN MASRAFI ÇOK MERAK EDİYORUM
ben ağustosta yaptırdığımda 200 ytl işçilik vermiştim şimdilerde ne kadar tutar bilememismail_budak' Alıntı:
???ismail_budak' Alıntı:suya basınç veriyo ne demek nasıl oluyo nerden anlıyon conta yandıgını