slm bendede aynı sorun var arkadasım ,bende 150 ytl verip radyatoru değiştirdim ama yine su eksiliyo nasıl iş anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin arbanında aynı şekilde kontrol edilmesi gerekli önümüz yaz allah korusunilkeruyucu' Alıntı:slm bendede aynı sorun var arkadasım ,bende 150 ytl verip radyatoru değiştirdim ama yine su eksiliyo nasıl iş anlamadım
evet devırdaım tıreger kayısına baglı dolasıyle göruemzsın ama devırdayımden kacırdıgı her halukarda bellı olur resmen ız yapar yanı lekesı kalır... bujı olayına gelınce sen ugrasma anlayamazsın hemde uzun 16 lokma yoktur sende.... usta bılır soksun baksın bujıye bulsun abı zor bı iş degılkıismail_budak' Alıntı:bujilerin neresine bakıcaz üstünemi yoksa çıkarıp tırnaklarınamı...bana söyleyinde ne yapılması gerektigini bende burdaki profesyonel ustalara söylimde yapsınlar...radyatörcüye diyorumki abi bi devriaime bak ordanda kaçırabilirmiş diyorum nerde bu devridaim diyorum...adam bana trigerin orayı gösterdi parmagı ile yok dedi gözüyle bakmaylamı oluyo bu kaçırıp kaçırmama.
setapxxx' Alıntı:ewet bizde öyle bir cihaz var hatta daha fazlası var.silindir kapak contasının yanık olup olmadığını gösteren cihazbile var..tabi bizde..şimdi lpg liarclarda genelde silindir kapak contası yanıyor.gaz benzin gibi sıvı olmadığı için conta daha cabuk yanıyor.nasıl?? yanma odasına giren benzin ki benzin her zaman soğuktur,kapak contasını n soğumasınada yardımcı oluyor sıvı olduğu için ve contada ıslandığı için yanma nispeten azalıyor.ama lpg de öyle değil sıvı olmadığı için çontayı ıslatamıyor kuru kalıyor conta..zamanla üst ölü nokta da bulunan conta kenarlarından yanıyor ve su kanallarına giden yoldan silindir bloğuna kacırıyor...umarım sorunu bu değildir
winner' Alıntı:lpg li araçta conta yanmaması için napmak gerekir yani yokmu bunun bi çözüm yolu??? farklı bir conta falan kullanılsa ki varsa tabi farklı bir conta sorun çözülürmü??? contayı 10 000 km gibi bir yol yapıldıktan sonra yavaş yavaş yakıyo ve başlıyo suya basınç vermeye lpg midir bunun suçlusu yoksa başka şeyler mi vardır tabi seni zor durumda bırakmıcaksa cevaplarsan sevinirim... ii çalışmalar...:tesk:[/quotemalesef yok çözümü..lpg iyi hoş ama gel gelelim masrafı çok![]()
en iyisi bir ustaya baktırman dicem ama zaten bakanda usta..ismail_budak' Alıntı:bujilerin neresine bakıcaz üstünemi yoksa çıkarıp tırnaklarınamı...bana söyleyinde ne yapılması gerektigini bende burdaki profesyonel ustalara söylimde yapsınlar...radyatörcüye diyorumki abi bi devriaime bak ordanda kaçırabilirmiş diyorum nerde bu devridaim diyorum...adam bana trigerin orayı gösterdi parmagı ile yok dedi gözüyle bakmaylamı oluyo bu kaçırıp kaçırmama.