Su Gibi Benzin tüketiyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.4 motorla 1.6 motor arasında bu kadar fark olurmu yaa bizim 1.6 116 hp astra sedan 1285 kg içindede+5 kişi ş.dışı içi karışık 220 krş yaktı yatıp kalkıp şükredim bali:D
arkadaşım bizim arabaların motor teknolojisi ile seninki farklı aradaki rakamsal fark bundan kaynaklanuyor olabilir he birde bizim arabaların motoru kaç binde seninki kaç binde birde o açıdan bakmak lazım ama seni yinede şükret kardeşim

ben ce normal
benim canavar s.dışı 28 krş
şeh içi sen de 37 krş ben diyim 40 krş

ben ce normal
benim canavar s.dışı 28 krş
şeh içi sen de 37 krş ben diyim 40 krş

Valla bende hesapladım abi 35-38 kuruş arası şehir içi bu ara :D
Dedim kesin arabada birşey var sakin kullanıyorum
Ama bakıyorum seninkide öyle

ya burası zonguldak
bi de ben devirli kullanamıyorum
acemilik var biraz hala
ama bu kadarı normal geliyor artık
alıştım
lpg takınca bakalım ne olcak

Bizimde tramway geldi geleli 90 saniyeden aşağı beklemıyoruz ışıklarda dur kalk çok oluyor bakalm ya artık 100 ytllik aldım kaç km gidecek yazarım buraya.

Bizimde tramway geldi geleli 90 saniyeden aşağı beklemıyoruz ışıklarda dur kalk çok oluyor bakalm ya artık 100 ytllik aldım kaç km gidecek yazarım buraya.
kaç km gideceğini yazman fazla uzun surmez gibime geliyor max.290 km

Ark.ların hepsine teşekür ediyorum,sanırım bu benzin tüketiminde arabadaki kişi sayısınında etkisi var,yalnız olmadığımı öğrenince biraz olsun rahatladım.
yalnız değilsin merak etme bizde bu yakıt sıkıntısını çekiyoruz normal ama bence benim arabada ilk başlarda bana tuhaf geliyordu aliştim şimdi

merakla bekliyorum,ist.daki gibi olacak mı?

1.4 motorla 1.6 motor arasında bu kadar fark olurmu yaa bizim 1.6 116 hp astra sedan 1285 kg içindede+5 kişi ş.dışı içi karışık 220 krş yaktı yatıp kalkıp şükredim bali:D
O da birşey mi? Ben Ankara'da 1100 cc Kadett'le şehir içinde 100 km.de kış şartlarında 16-17 litre yaktığımı dün gibi hatırlıyorum. Fazla yakıt tüketmek çok kolaydır ama az tüketmek zordur :). Araçlarının fazla yakıt tükettiğini düşünenler araçlarını şehir dışında test etsinler, en sağlıklı veri şehir dışında alınır.

usta o iş nasıl oldu bizede anlatsana ya :D kaç devirde vites atıon nası sürüyonda 220 krş yakıon 300 krş dan aşağı görmedm kaç binde araban :)

Geri