ya doğukan valla ne içiyorsun ne kullanıyorsun merak ediyorum
benim hayatım araba olmuş sen bana civic kullan diyorsun.
2011 civic 4k elgance fd6 kasa 1 ay kadar altımdaydı. halamı konuşuyorsun
fakirin umudu lafıda otopark'tan çalıntı neyse gözümden kaçmadı ama hyundai direk fakir 
benim 2+2.5 senedir bindiğim arabaları bana anlatma cesaretini taktire şayan bulup seni ödüllendirmek isterim 
neyseki e46 kadar yol tutuyoruzda kepaze olmadık
[MENTION=54413]Flea_[/MENTION] mert nerdesin ya komediyi kaçırıyorsun. Doğukan yine yardırıyor. accentin o muhteşem yol tutuşundan sonra vasat gelmiştir haklısın ne diyelim 
İş güç giremiyorum pek foruma be kardeşim, kavga gürültü yapıcak kadar vaktim bile yok artık, ama bi kaç şey söylim.
Bu arabayı alırsan, amortisör+yay masrafın olacak, stopları magneti marelli olarak sıfır alman gerekicek, farlardaki filmler sökülünce adam olmuyosa bir takım da depo far gider. Bagaj kapağındaki filmleri söküp bi cila attınmı zaten komple boyalı araba, sıkıntı yok kaportadan yana. 2004 modellerdeki kronik zırvalıklar yoksa motora baktırıp alınır bu araba, şasiyi kontrol ettir, sağlamsa al bin.
Linea konusu gerçekten komik, konforsuz dar ve tatsız bir araba ama çok az yakıyor, parçası zibil gibi ekonomik ve yeni araba + piyasası çok hızlı. Vectra ile kıyaslamak çok yersiz, hakiki D sınıfı ve harbiden her anlamda özlediğim araba. Önden kayması pek yok malesef vectranın. Zorlayınca arkadan salıyor, tipik önden çekişli ön yargısı işte...Arkadan gerçekten iyi ve kademeli kayar, benim 1.9CDTI da ESP olmasına rağmen arkadan salardı, bilinçli olarak baya keyifli olabiliyor.
Farklı sınıflarda, farklı vasıflarda arabaların karşılaştırılması bana hep saçma gelmiştir. E46 lafı geçmiş, arkadan çekişli arabayla önden çekişli arabanın yol tutuşu kıyaslanıyor, alakasız ekollerdeki arabaların konforları kıyaslanıyor, alt segment arabalarla üst segmentler kıyaslanıyor, komik yani

Hatasız ve ağzına kadar dolu, lastik basınç sensörüne kadar olan bir Seat Leon'a biniyorum. Samimiyetime inanıyorsanız Vectra C gibisi yok. Kalas gibi görüntüsüne rağmen sahip olduğu CX oranına, sert amortisörlerine rağmen sunduğu konfora, fiyatına göre sürücüsüne verdiği imkanlara, hayvani boyutuna rağmen yeni araçlardakinden daha kolay kontrol edilmeye falan filan diye sayarım ben...En korktuğum insan tipi "bizim arkadaş, bizim dayıoğlu..." diye cümleye başlayıp temele dayanağa sahip olmayan cümleler kuran, doğru bildiğini sanan yanlış insanlardır. Doğruluğundan emin olmadığım düşünceler için kalp kırmayı bıraktım, emekli oldum ben artık
Özetle vectramı özledim, bahara vectra alma planım var, işler yolunda giderse tekrar aranızdayım