Şu Ana Kadar Geri Çağrılmadan Etkilenmiyen Tek OPEL

onlar hiç olmazsa problemli araçlarına sahip çıkıyolar

problemler bütün firmalarda var o boyalı çıkma vs. bütün otomobil firmalarında var biz opelic oldugumuz için sadece bizimkileri görüyoruz bide diger firmaların sikayetlerıne fln bakın sonra konusun!

Oooo 2008 den kalma bir haber :kop:

evet. 2 ay önce konu açılsa, geçen seneki haberdi. Ayrıca insigniada da geri çağrılma almanyada oldu, inşalla astra j de az olur ya da hiç olmaz. Yeni çıkan araçlar bi kaç sene sonra çağırılabiliyor. Ufak tefek arızalar her model de olabilio. Audi,BMW,Mercedes bunnar herhalde opelden daha kalitesiz araçlar deil. Ya da tekniksiyenleri daha kötü deil.

ANTAKYA FORD OVALI SERVİSİNDE BÜYÜK SKANDAL TEHDİT EDİLDİM VE ARACIMIN BAKIM VE TAMİRATI YAPILMADI

06/10/2009 tarihinde saat:11:50’de 2009 Yeni Ford Fiesta marka aracımın marşpiyel bölgesine motorsiklet çarpması sonucu bir hasar oluştu ve Antakya Ford OVALI Servisine giderek tesbit yaptırdım ve 150 TL’lik bir masraf çıktı.Bu masrafı motorsiklet sahibi ödemeyi kabul etti.Ayrıca aracımın bakım günü de gelmişti.Bir konuyu da ifade etmem gerekir ki 2009 Yeni Ford Fiesta marka aracımın sol ve sağ marşpiyel bölgesindeki boya dökülmeleri sebebi ile Hem Antakya Ford OVALI ve Ford OTOSAN şirketlerini Mahkemeye verdim.06/10/2009 tarihinde mahkemem sona erdi ve Türkiyede Büyük ses getirecek olan bu davada aracım ile ilgili olarak hakim para iadesine karar verdi.10/10/2009 tarihinde Antakya şehir merkezinde bulunduğum sırada ilginç olaya şahit oldum.Siyah renkli 2010 Yeni Ford Fiesta marka bir araç gördüm ve marşpiyel bölgesinde Boya dökülmesi var mı diye baktığımda bir ne göreyim, sol ve sağ marşpiyel bölgelerinin şeffaf bant ile bantlandığını gördüm ve bir forum sitesinde yeni satılan Ford Fiestaların bantlanarak satıldığı yazıyordu.Bu demek oluyordu Ford OTOSAN şirketi boya dökülmesini kamufle etmek amacı ile böyle bir bant kullanmıştı.Bugün yani 12/10/2009 tarihinde verilen randevu gereği hem aracımın tamiratını hemde bakımını yaptırmak için servise aracımı bırakmaya gittim.Antakya Ford OVALI servisinde Mustafa isimli engelli bir servis müdürü benim yanıma gelerek siz dışarıda bizim müşterilerimiz ile konuşarak bizim ekmeğimiz ile oynuyorsunuz dışarıdaki araçlar sizi ilgilendirmez, dışarıdaki araçlara ne karışıyorsunuz dedi.Biz seni mahkemeye vereceğiz dedi. Bende aracımın sol ve sağ marşpiyel bölgesinde boya dökülmesi olduğunu ve konuyu araştırırken sizin sattığınız araçların bu bölgesine şeffat bant takarak satıyorsunuz.Burada mağdur olan ben ve benim gibi bir çok müşteri dedim.Engelli Mustafa isimli servis müdürü ''BEN SİZİN ARACINIZI TAMİRATINI YAPMIYORUM.NEREYE GİDERSEN GİT,BİZ HASARLI ARAÇ ALMIYORUZ'' diyerek eli ile çok özür dilerim köpek savuşturur gibi beni servisten kovdular.Ben bugün aracımın hem bakımını hemde tamiratı yaptıracaktım.Bu sözler üzerine Antakya Ford OVALI servisinden aracımı alarak ayrılmak zorunda kaldım.Özellikle bu firma ile mahkemelik olduğum için aracımın bakımını ve tamiratını özellikle yapmadılar.Bunun üzerine Antakya Ford OVALI bayiine faks çekerek aracımın tamirat ve bakımını yapmayacağınıza dair tarafıma belge verilmesini istedim.
Yaşadığım durumu Ford OTOSANA'da bildirdim

Bu bir örnek.Diğer firmalardan onlar sahip cıkıyor demıssınız ya!

Opel çok sağlam bir araba her araba arıca çıkarabilir ve çağırılabilir Bunları İnsanda yapıyor makinede yapıyor ikisi yapıyor yani ikisinin eli değiyor Hatasız Kul ve makina olmaz diye düşünüyorum :D

yaptıkları da işmi şimdi bant ne demek ya o kadar para dök al aracını bi hevesle sağ sol marşbiyel tarafı bantlı nasıl iştir bu bence opelde böyle şeyler olmıyacaktır bant ne demek ya :S

nasıl çağrılmadı? benim astra mı çağırmışlardı marş motoru için....

Arkadaşımız konuyu yanlış değerlendiriyor, yetkili Ford servisi kaliteli hizmet vererek şeffaf bant kullanmış, ya adi kağıt koli bantı kullansaydı daha mı iyiydi? Bu tür insanların karşılarındaki insanların ne/neci olduğunu sorgulamadan salak yerine koymalarını aklım almıyor. Hemen hatalı kullanım etiketini yapıştırmıyorlar mı sinir oluyorum. Bir de utanmadan sıkılmadan araca bakım hizmeti vermiyorlar. Aynı duruma kendileri maruz kalsa oralarını buralarını yırtarlar. Ya bir kere de Allah için hatalarını kabul etseler dünya mı batar.

konu başlığı hatalı öncelikle, çünkü opel de bir çok kez bazı serileri parça değişimi vs için geri çağırdı, corsa d abs kapağı, astra g marş motoru, insignia turbo hortumu ilk aklıma gelenler...

bu tarz problemlerin olması doğaldır, önemli olan ise problemin bulunabilmesi adına üretim kayıtlarının mükemmel bir şekilde işlemesi ve araçların tespit edilebilirliği, bu zor bişey değil tabi ki ama geriye dönük mühendislik sisteminin müşteri memnuniyeti adına bir katkısı aynı zamanda...

doğrudur opel geri çağırmıyor....müşteri ne yaparsa yapsın zihniyeti var çünkü.her opel sahibi küçük çaplı ustadır!

opelin araçlarını geri çağırmaması kusursuzluğundan değil, hatalarını örtbas etme çabasından başka birşey değildir

Geri