Şu Ana Kadar Geri Çağrılmadan Etkilenmiyen Tek OPEL

Birde Opel bu aralAr hata yapacak kadar araba uret
miyor

çağırsalar yollarda bi tane bile opel kalmaz :)

bence opelin müşteri memnuniyetsizliğine verdiği göstergedir bu. piyasada o kadar hatalı araba var bknz corsa direksiyon kutusu vs. ama nedense hiç biri çağırılmıyor. opel'in bunları çağırmamasının nedeni ürettiği malın hatasız oluşu değil firma kalitesinin ne kadar ayaklar altına alındığının göstergesindir.

Opel'lerde geri çağırılanlar var.
Araçları geri çağırmak kötü birşey değil, aksine, müşterisine verdiği değeri gösterir.
Eğer hata, büyük çapta değilse, araçlar sıfır çıktıktan sonra yetkili servise gittikçe, değişim yapılacak parça varsa ücretsiz değişiyor. Bu da yetkili servise gitmeniz ile alakalı. Özel servise giderseniz elbet böyle birşey olmaz. Bu sebeple de çamur at izi kalsın mantığı yanlış ;)

sanayiye gittiginizde en çok opel servisi görürsünüz

opelci olsun olmasın bütün ustalar opelin sökme takmasını ezbere bilir çünkü en büyük ekmek opeldedir:)

94-95 yılında avrupa da opel silindir kapagı için geri cagırmıs ama opel türkiye cagırmamıs

ayrıca zamanında gelen tüm aracların kartel korumasını söküp sonradan para ile satmıslar

opel de sorun çıkaran bi aractır gerekirse cagırıyor şimdi

opel türkiye eskiden çok hakkımızı yedi haram olsunn.

opel çağırsaydı yollarda hiç corsa c kalmazdı (şu direksiyon kutusu problemi ) servise gittiğinizde bu araçlar bu yollara göre yapılmamış deyip işin içinden çıkıyorlar

opelin araçlarını geri çağırmaması kusursuzluğundan değil, hatalarını örtbas etme çabasından başka birşey değildir

Bence alakası bile yok. 2006-2007 Corsa D'leri geri çağırmışlardı gayet , ve ücretsiz olarak marş motorunu da değiştirmişlerdi. Aracımın fren sisteminin bozuk oldugunu öğrenip servise geri çağırılmaktansa,marş motoru bozuk gezerim,servis çağırmasın daha iyi.

Opel kullanıcıları cefekar ve araçlarına düşkündür, kendi işlerini kendileri görür :).

Abi 5 ayda öğrendim arabayı :D Bugün Arıza lambası yandı baktım 4500deviri geçmiyor.Dedimki egzantirik mili sensörü arızası.Üst plastik kapağı söktüm, soketi temizledim arıza gitti :D

abi 5 ayda öğrendim arabayı :d bugün arıza lambası yandı baktım 4500deviri geçmiyor.dedimki egzantirik mili sensörü arızası.üst plastik kapağı söktüm, soketi temizledim arıza gitti :d

tebrik ederim sizi

Geri