Şu Ana Kadar Geri Çağrılmadan Etkilenmiyen Tek OPEL

Bence alakası bile yok. 2006-2007 Corsa D'leri geri çağırmışlardı gayet , ve ücretsiz olarak marş motorunu da değiştirmişlerdi. Aracımın fren sisteminin bozuk oldugunu öğrenip servise geri çağırılmaktansa,marş motoru bozuk gezerim,servis çağırmasın daha iyi.

alakası yok demişsin, şöyle alakası var bir örnekle açıklayayım corsa d lerin arka cam resiztans hatası vardır kronik olarak resiztanslarda biri veya birkaçı zamanla bozuluyor benimde başıma böyle bir olay gelmişti forumlarda araştırdım birkaç corsa d kullanıcısı buldum aynı arızayı yaşayan daha sonra servise gittim allahtan garanti dolmamıştı henüz bir ay falan vardı neyse almanyaya mail yazacaklarını söylediler sonucunda mail geldi ve ücretsiz arka cam değiştirildi. soruyorum peki bu olay benim başıma garanti dolduktan sonra gelseydi ücretsiz arka camı değiştirirlermiydi ? sonuç olarak opelde hakkını kendin arayacaksın kimsenin araç falan çağırdığı yok

Ödüllü

VW golf IV ve Transporter ( minibüs ) V lerde de kronik bir sorun vardır.

ama öyle opeldeki gibi rezistansları yanmaz açık unutursanız bir süre sonra arka cam uzadığı için tam ortadan çatlar

İnanmayan hemen açıp vw servislerine sorabilir.

Hiç olmazsa bir airbag yada gaz pedal hatası çıkmıyor :)

Burada vw yi tavan yapanlar acaba kaç vw kullanmışlar ... Yada tam tersi olup hiç opel kullanmamış olmalılar :)

opel sürmek bir ayrılacıktır bide servisimiz bizi kazıklamaya calısmasa cok güzel olucak.

Geri