stop etme problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tughan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tughan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba,bugün e-5 de ilerlerken 3 kere arabam tamamen elektriği kesti göstergedeki ışıklar söndü,devir ve hız 0' a indi,km göstergesi söndü.Hemen yakındaki opel servise gittim ve arabayı bilgisayara bağladılar beyinde problem olduğunu ve elektiriği kesdiğini sölediler.Servisten eve gelene kadar yaklaşık bi 50 km boyunca herhangi bi problem çıkarmadı.Bana serviste beyinin tamirinin mümkün olduğu söylediler tamiri mümkün müdür,tamir olursa sağlıklı olurmu?Şimdiden teşekkürler...Arabam Corsa-C 2003 model 68000kmde

acill anlayan yok mu???

öncelikle araç motor kodu nedir bunu her zaman yazın derim şu anda size tam bilgi veremem çünki eksik bilgi var ama beyin arıza yapmaz kolay kolay

benim başıma geldi.senin beyin yanmış.aynı sorun 3-4 kez çalışır bir daha çalışmaz.pompa beyni mazotu keser.kronik hata bu 1.7 lerde.tamiri kesinlikle mümkün.ben yetkili serviste 2600 ytl bayıldım VANda.Yetkili servis tamiri mümkün değil diyordu.carasizilik değiştirdim.Opelden anlayan yok orda.Sen pompa beynini sök ve altındaki silikonları kesip içine bak.İçerisinde yanık varsa kesin beyinden.başka şeye bakma.Tansu usta anlar ona yolla istersen.Pompa beyni arkada kalır görülmez.lifte sökülür.

tansu ustam benim combo 2003 model 2 ay önce hata yaptı beyin.15 gün önce bir arkadaşın corsası yaptı.beyin ömür tamamlıyor.

Son düzenleme:
2003 model 1.4 Njoy motor kodunu tam bilmiorum corsa-c

Ustam bide olay başıma geldikten sonra iki gündür dolaşıyorum arabayla hiç bi problem yok 150 km ye yakın yol yaptım işin açıkcası hiçbişey anlamadım

araba Sanırım Stop Etmiyor.motor normal halinde çalışıyor Fakat Gösterge Paneline Gelen Elektrik Kesiliyor.Benim Corsa 1,7 Dti de olmaya başladı.Acabe Nedendir.Sigorta Problemimi acaba :(:(

kontağı aç akü lamban yanmıyorsa akü şarjı kesmiştir şarj dinamosundan olabilir

kontağı aç akü lamban yanmıyorsa akü şarjı kesmiştir şarj dinamosundan olabilir
ŞARJ DİNOMASI OLSA ŞİMDİYE KADAR AKÜ BİTERDİ ARKADAŞIM

Geri