Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlamsız şekilde taktıranlar savunuyor. Şimdi elektronik gaz pedalının arasına takıyorsun. Ben olsam bu ürün yerine gaza daha sert basarım ama fark olduğunu iddia edenler de çok. Mantıklı bir açıklaması yok, sanırsam psikolojik. O fiyata bence değmez.
Bu aletin yaptığı işi farklı bir şekilde etap aracına uyguladım ve pilot farkı olduğunu söylüyordu.Tabi bu aletten haberim yoktu açıkçası.Sadece ilk kalkış ve ara çıkışlarda saniyenin altında bir iyileştirmesi var.(yaptığım uygulamadan bahsediyorum)
Ama gündelik kullanımda aracın bu tür dinamiklerini değiştirmek taraftarı değilim.İlleki birşeyler yapayım düşüncesi var ise soft bir yazılım yaptırmak daha doğru karar olur.
Çünki bu alet muhtemelen gaz pedalı konumunu çok kısa bir süre için olduğundan fazla göstererek çıkışı oluşturuyor ki bu da motor ve otomatik vites kutuları için gereksiz macera.Her pedala basışının sert ve daha dip noktada başladığını düşün.Her gaza basışta bu kısa deparı araca yaşatmak gereksiz bence.Çalışma prensibi hakkında farklı birşey varmıdır bilemiyorum , zira kendi sitesi çok açık değil.
pedal boxla bırlıkte yapıldıgı zaman gercekten cok etkılı oluyo
ben kendı 1.3 dızel aracımda sprınt ve pedal boxla denedım gercekten cok ama cok etkılı bunu hıssedebılıosunuz ama bunlardan daha zıyade aracınıza yazılım yaptırmanızı tavsıye ederım
pedal boxla bırlıkte yapıldıgı zaman gercekten cok etkılı oluyo
ben kendı 1.3 dızel aracımda sprınt ve pedal boxla denedım gercekten cok ama cok etkılı bunu hıssedebılıosunuz ama bunlardan daha zıyade aracınıza yazılım yaptırmanızı tavsıye ederım