sorunn :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elcorte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elcorte

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhabalar yeni üye oldum doğru yerdemiyim bilmiyorum ama bir sorunum var benim 97 cd vectram var yanlız bir sorunla karşılaştım bana yardımcı olurmusunuz. aracımı sabah yada herhangi bir zamanda çalıştırmakta sorun yaşıyorum. ayrıca araç benzinle giderken teklemeler yapıyor bunun neticesinde 2 kere eksantirik devir sensörü yandı. lpg taktırdım benzinle çalışınca yine sorun devam ediyor yanlız lpg de hiç sorun çıkmıyor. yaşayan veya başından böle bir olay gecen varsa yardımlarınızı bekliorum. ayrıca servisede götürdüm bilgisayar bağlantısında da herhangi bir arıza kaydı bulunamıyor

aracı sabah veya herhangi bir zaman calışmakta zorluk cekiyorsa, ve yolda benzinde giderken tekleme yapıyor lpg de boyle bir sorun yoksa benim ilk aklıma gelen benzin pompası :)

olabilir eger ki benzin biterse hemen benzin pompasını yakıyor bizdede olmustu :)

sağolun arkadaşlar bende öle tahmin ediyorum ama sizlerin cevaplarını almakta biraz olsun içimi rahatlattı benzinde çalıştırmada sorun oluyor cengiz kardeş ve teklemede yapıyor sürüş esnasında yılma yapıyor sonradan hızlanıyor

Bende çalıştırmada sorun olmuyor lakin, lpg den benzine geçişlerde karbüratörlü motor gibi sarsıntı oluyor, hemen sonra tekrar deneyince sorun olmuyor. Sanırım pompa tam basınçlı vermiyor. Olabilir mi arkadaşlar?

Hani ilk geçişte benzin hortumları boş ve pompanın gücü yetmiyor 1-2 sn. için, sonrasında hortumlar dolu olduğu için sorun yaşamıyorum diye düşünüyorum... Ne dersiniz?

fıkır yormaktansa benzın pombasının basıncını olcturebılırsınız eger dusukse bu olabılır aynısı bende oldu pompa degıstı
dıkkat et 2 3 tıp var pıyasada bosh marka olup 3 ayrı sahtesıde var
ses yapıyor bırıncı kalıtesını kullan alman gerekırse ayrıca pompa dırek elektrıksel olarak kablolarıyla benzının ıcıne gırdıgınden sakın tamır yoluna gıtme her an bır patlamaya sebebıyet verebılırsın.........

Geri