sorun termostat mı??

alperx20xev

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım çok geç ısınıyor 10 15 km yol gidiyorum ibre mavi çizgilerden kurtulmuyor aracım 98 vectra b haftaya değiştireceğim galiba fiyatı parçanın fiyatı konusunda bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim..

değişimiyle 50 tl tutar heralde. alırken dercesine dikkat edin sıcak iklimde düşük dereceli termostat kullanın 82 ve 92 derecelik vardı galiba 82 lik olsun.

değişimiyle 50 tl tutar heralde. alırken dercesine dikkat edin sıcak iklimde düşük dereceli termostat kullanın 82 ve 92 derecelik vardı galiba 82 lik olsun.

82 derecelik orjinal o fiyata bulan varsa lutfen bana p.m atsin.

25 liraya almıştım kendi aracım için delphi ydi yanlış hatırlamıyorsam.
yakın zaman içindede forumdan bir üye değiştirmişti 1.6 vectra b 50 lira demişti.
orjinal o fiyatta olsa bende alır yedek koyardım bir kenara:)

yakın zamanda bende değiştirdim, benim 1,6 vectranın termostatı standartmış, yeni termostatta fan, hararet 90a gelince çalışıyordu, güncel yazılım yüklettikten sonra 85 de devreye girmeye başladı:S

yazilimla diyosunuz.. ilginc.. yanı yeni ama aynı termostat 90 da calısırken yazılımla 85 e indi mi...

aynı sorun bendede vardı termostat değişti sorun gitti.
piyasada 25-50 TL arası termostatlar var bunlar işini görür.. önemli olan, orjinal ısı değeri neyse onu taktır.... değişimden sonra antifiriz koydurmayı unutma...
iyi forumlar......

teşekkürler bilgiler için

kayseri bu mevsimde hala soğuktur. biz fiestaylada kayseride 15 dakka üşüyorduk araba anca ısınıyordu. normaldir. ama 15 dakka sonunda hala soğuksa baktır derim. birde açık trafikte süratli giderken motor geç ısınır...

yazilimla diyosunuz.. ilginc.. yanı yeni ama aynı termostat 90 da calısırken yazılımla 85 e indi mi...
bana da tuhaf geldi ama öyle önceden 90da çalışıyordu kesin eminim, şimdi 85 te çalışıo

Geri