Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar arabamın önceki sahibi orjinalden siyah olan tampon ve yan şeritleri boyatmış bunun boya sökücü bir madde varmıdır acaba selülozik tiner matlaştırdı ama sökmedi....
selamlar arabamın önceki sahibi orjinalden siyah olan tampon ve yan şeritleri boyatmış bunun boya sökücü bir madde varmıdır acaba selülozik tiner matlaştırdı ama sökmedi....
Tinerle silmek yerine tinerli bezi boyanan yüzey üzerinde tutmayı dene. Eğer başarılı olamazsan Akzo Nobel firmasının bir ürünü var. "Akripol Q-solver" her türlü yüzeydeki boyayı sökebilir.
Aslında güzel ama biraz fazla abartmışlar boyarken kapılardaki siyah kuşakları filan camlar hariç her yeri beyaza boyamışlar ama asıl amacım bornovalım'ın dediği gibi ön tampondaki taş izleri göze batmasın diye siyah olsun istiyorum
Aslında güzel ama biraz fazla abartmışlar boyarken kapılardaki siyah kuşakları filan camlar hariç her yeri beyaza boyamışlar ama asıl amacım bornovalım'ın dediği gibi ön tampondaki taş izleri göze batmasın diye siyah olsun istiyorum
düşündüğüm gibi değil mi, git bir boyacıya 100 gr orjinal boyasından kardır. ince sıfır numara sulu boya fırçası temiz ve tozsuz bir ortamda rütuşla geç ben öyle yapıyorum her yaza girmeden yaparım. maksat alttaki macunun kabarmaması veya paslanmanın olmaması.