Sonradan boyanan kısımlar için..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tb8cth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tb8cth

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar arabamın önceki sahibi orjinalden siyah olan tampon ve yan şeritleri boyatmış bunun boya sökücü bir madde varmıdır acaba selülozik tiner matlaştırdı ama sökmedi....

selamlar arabamın önceki sahibi orjinalden siyah olan tampon ve yan şeritleri boyatmış bunun boya sökücü bir madde varmıdır acaba selülozik tiner matlaştırdı ama sökmedi....

Tinerle silmek yerine tinerli bezi boyanan yüzey üzerinde tutmayı dene. Eğer başarılı olamazsan Akzo Nobel firmasının bir ürünü var. "Akripol Q-solver" her türlü yüzeydeki boyayı sökebilir.

Tavsiyem tiner yerine bunu denemendir.

boyalı tampon güzel değil mi neden sökmek istiyosun?
altından yeni görünümlü tampon çıkacağını sanmam...

sanırım arkadaş taş izlerinin çirkinliğinden dolayı sökmek istedi. Ama ben bile hiç çıkarmayı düşünmedim. yakından fazla bakmıyorum çünkü

boyalı tampon güzel değil mi neden sökmek istiyosun?
altından yeni görünümlü tampon çıkacağını sanmam...

Aslında güzel ama biraz fazla abartmışlar boyarken kapılardaki siyah kuşakları filan camlar hariç her yeri beyaza boyamışlar ama asıl amacım bornovalım'ın dediği gibi ön tampondaki taş izleri göze batmasın diye siyah olsun istiyorum

bencede yaptırma altından kabus çıkacaktır emin ol :)

Aslında güzel ama biraz fazla abartmışlar boyarken kapılardaki siyah kuşakları filan camlar hariç her yeri beyaza boyamışlar ama asıl amacım bornovalım'ın dediği gibi ön tampondaki taş izleri göze batmasın diye siyah olsun istiyorum
düşündüğüm gibi değil mi, git bir boyacıya 100 gr orjinal boyasından kardır. ince sıfır numara sulu boya fırçası temiz ve tozsuz bir ortamda rütuşla geç ben öyle yapıyorum her yaza girmeden yaparım. maksat alttaki macunun kabarmaması veya paslanmanın olmaması.

Geri