son susturucunuz kaç bin km dayandı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.YILDIZ

Forum USTA'sı
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benım opel astra 36.000 km oldu. kışın kullanmadıgım için çürümüş malesef.. sürekli kullanan arkadaşlar sizin son susturucu kaç bin km dayandı ögrenmek ıstedım.. bu arada 36.000 km oldu bakımından baska hıc para harcamadım. sorun cıkmamıstı opel cok arıza yapıyor dıyenlere ınat:D kulagına kursun

valla gt nin yeni değişti komple egzos şu an üniversite 1 deyim önceki egzos takıldığında lise 1 deydim yani hesaplayın işte

benim son susturucu daha 2 sene giderdi ama tesadüfaen ii bir susturucu buldum taktım astra G 1998 model yani 8 senelik susturucu altında cok az paslanma vardı

valla benim araba 2000 model 100bine dayandı orjinal duruyo ama bu kışı zor çıkarır gibi :D hatta yaza eksoz manifoltu harici hepsi tümden değişmesi gerekiyo :( ağlatcak valla

Benim de 32 küsur binde (2004)hala orjinali duruyo,geçenlerde lifte kaldırıp baktık,usta en az bikaç yıl daha gider dedi ama bilemiyorum ...

demekki birkez daha kesinleştiki, kışın kullanılmadıgı ıcın çürüyorr

Benim 2002 model astramda 2 yıl 60 bin km sorunsuz gitti.

torsion' Alıntı:
valla gt nin yeni değişti komple egzos şu an üniversite 1 deyim önceki egzos takıldığında lise 1 deydim yani hesaplayın işte

liseyi kac sene de bitirdin :)

Geri