smile adsl

bende ttnet den sıkıldım aynı sorunlar var...ilk önce kablo net düşündüm ama semtimize henüz kablo net gelmemiş, buna alternatif olarak uydu neti tavsiye ettiler bu konuda bilgisi olan varmı...uydu neti tavsiye edermisiniz...

Uydu net te kablo yayını üzerinden gelmiyormu ben uydu netten sorgulattıgımda ana merkezle görüşün diye bir ibare çıkmıştı.

Uydu, Kablo, bağlantıları haricinde, Geri kalan ADSL hizmeti veren firmaların hepsi aynı bağlantıyı yani TTNET üzerinden bağlanıyor. Evde Smile adsl, ofiste TTNET kullanıyorum 2 side aynı hiç değişen bir şey yok.

EVet smile da ttnet üzerinden alıyor sonuçta hattı fakat bariz olarak eski bir ttnet yeni bir smileadsl abonesi olarak ttnete göre daha az kopma yaşanıyor hatta hiç yaşanmıyor.Haftada bir teknik desteği aramak zorunda kalıyordum ttnette iken smile da henüz böyle bir problemle karşılaşmadım.

ben bu hafta superonLineye geçtim bakalım memnun edebiliceklermi çok şey anlattıLar ama :D:D:D

iyi etmişsin bence süper 3 ay bedava internet
3 ay için aylık 90 dakika tel görüşmesi bedava telefon hattı gerektirmiyor ve 5 gb kotalı kullanıyorum kota aşımı ttnet te 10 tl ise bunda 5 tl ..

ve 9 mgbit le baglanıyorum..

Smile adsl ha. Yaz tatilinde memlekete gittiğimde özellikle taahhütsüz paketine üye oldum. çünkü 3 ay kullanıp sonra kapatacaktım. neyse 26 tl olan ücret hep 50 civarında geldi bir şey demedim. bu arada 2 aylık da borcum birikmişti. 3 ay sonra kapatmak için aradım. öncelikle müşteri hizmetlerinden bir sahtekar beyefendiden şifremi öğrendim. ne hikmetse ben ödemelerimi tamamlar tamamlamaz kapatma aşamasına gelmeden telefonu suratıma kapattı.
tekrar aradım uzun bir tuşlama serisinden sonra aynı bölüme bağlandım. başka birine durumu anlattım. bana taahhütünüz var modem parasını ödeyeceksiniz dedi. ben de taahhütüm olamdığını modem almadığımı özellikle taahhütsüz pakete üye olduğumu söyledim. adam bunu söyleyine bilgilerinizi kontrol edeyim dedi 1-2 dakika bekledikten sonra size modem göndermişiz ama çıkışı yapılmamış dedi. ben de beni ilgilendirmediğini söyledim
bu numarayı yediremeyince bu kez siz dedi modem almamışsınız ama kampanyalı fiyattan üye olmuşsunuz. o yüzden size verdiğimiz indirimleri geri alacağız dedi. ben de ne kampanyası dedim. bir sürü kampanya saydı. neyse dedim sizin yaptığınız etik değil. bana üyeliğimi iptal ettirmemek için kırk dereden su getiriyorsunuz. ama ben yine de iptal ettireceğim dedim. hesaplayın paramı ne kadarsa ödeyeceğim. 3 gün sonra iptal departmanından birinin beni arayacağını söyledi. 3 gün sonra bir bayan aradı. iptal ettirmek istiyor musunuz dedi vet dedim. bilgileri kontrol etti. borcum var mı diye sordum. hayır siz taahütsüz pakete üye olmuşsunuz o yüzden borcunuz yok dedi ve kapattı.
demek istediğim müşteri ilişkileri rezlet ötesi bir kuruluş. uyanıklık sahtekarlık hepsi var bence.

Böyle bir şey benimde başıma gelmişti . Smile ADLS aboneliğim iptal ettirmek istemiştim kampanyalı modem almıştım. Benden dandik 70TL'lik wirelles modeme 170TL istemişti. Bende sadece şunu söyledim. Bunu kabul etmiyorum görüşme kayıtlarımı açın Ben modemli kampanyaya girerken satıcı kişi bana modemi göndermem koşulu ile kampanya süresinden önce aboneliğimi iptal ettirebileceğimi söylediğini dile getirdim. Araştıracaklarını söylediler fakat Smile Adsl her görüşmeyi kaydetmediği için ertesi gün modemi gönderin dediler ve 3 gün sonra aboneliğim iptal ettiler.

Geri