size bir soru

Öncelikle Enjoy 10.000 km de gercekten çok iyi. Fakat arkadaşlarında dediği gibi km ye aldanma. İkisinide kullan.
Elegance eğer dizel olmasaydı, oda olabilir derdim ama 80.000 km de ve dizel ! bence iyi düşün.

tereddütsüz, njoy....

njoy alınır aradaki 1000 ytl ile sıralı lpg takılır diesel yakıt tasarrufuna ulaşılır paşa paşa 10.000 km.lik arabaya binilir ,bizede fotolarını yollanır hadi hayırlı olsun :)

2005 170.000 km hdi var şirketimizde, servis bakımlı turbosu dışında tık demedı o da parça kırığı yüzünden. Buradaki kıstas fazla kilometre değil aracı kimin,nasıl kullandığı bence yani 10.000 km 70.000 den daha bakımlı,daha sağlamdır diye kesin konuşamayız sanırım.belki çok hor kullanılmıştır,belki conta yakmıştır,belki krank kesmiştir,belki boya vardır bu belkiler uzar gider yani km ile fazla kafanı karıştırma hangisi hoşuna gidiyorsa,içine sinecekse onu al derim .

enjoy al ağa hem km.side az paşa paşa kullanırsın

10.000km gitmiş olan iyi gibi ama bakalım 10.000km gitmiş gibi mi? adam 100.000biner ama taş gibi olabilir...

Elegance ın özellikleride öne çıkıyor burada xenon var mı, ya da sport mod spot mod varsa ESP de vardır esp için bile tercih edilebilir.
Herşeyden önemlisi tam otomatik iklimlendirilebilen buzdolaplı klima var.
Far sensörü yagmur sensörü var. Dizel araç alan zaten senede 30 40 bin yapan adam 70 80 binde sıkıntı yaratacaksa vay haline arabanın iki yıl sonra işi bitmiş olacak.

cengız abım dogru soyluyor :D

Fazla km yapmış dizeller bence biraz riskli. Ben enjoy'u alırdım.Tertemiz bir arabaya binerdim. Aradaki 1000 ytl fark ile xenon, far ve yağmur sensörü taktırırdım. Böylece 10bin km de tertemiz astra elegance'ım olurdu :)

:good: aynı fikirdeyim.

Geri