CNBCE haber sitesinden alıntıdır... işte Trdeki ekonomi böyle birşey...
Dün önceden sakladığımız 100 euroyu bozdurduk, 2.80 lira verdiler...
alış 2.76 satış 2.84 dü. tanıdık döviz bürosu olduğu için her zaman biraz fazlaya bozduruyoruz... o yüzden 2.80 den bozdurduk.
herneyse dün 2.84 TL olan euro bugün 2.95 TL
(düşüncem vardı ev alacaktım alamıyorum geçen yıl 80 bin tl. olan ev bu yıl 140 bin tl. araba alacaktım 2 yıl bekledim, bir para ayırmıştım yetmedikçe yetmedi... dahada yetmedii... ben para biriktirdikçe araç fiyatları dahada artıyordu 2. el araç fiyatları... foto makinesi alacaktım oda 100 de 70 falan arttı... eski modeller ucuzlaması gerekirken dahada çok arttı tavan yaptı... Pc alayım son oyunları oynayım dedim... ekran kartı fiyatları günde 5-7 tl artıyor... çok komik oluyor böyle... havalı tüfeklere karşı merakım var,,, Bir Hobi Bu... Pcp tüfek alayım dedim 1.500 tl ye alınan set, şuanda 3.200 tl yi geçiyor... Ne hobim kaldı ne fobim...)
la arkadaş hükümet düşmanı değilim... Akp yi sevmem ama, her fırsattada kötüleyen biri değilim... halklar hakettiği şekilde yönetilir düşüncesindeyim...
Akp sonuçta Zembillen inmedi, demokratik bir şekilde seçimle başa geldi.. ama iyi ama kötü... akpyide sevenler varki bu kadar oy alabiliyor... helal olsun oy kullanmak hakları... ama canları cehenneme kim başa gelirse gelsin... ama ekonomi çok bozuk bunu kabul etmeliler..
siyaseti sevmem, Ekonomi Siyasetten geçtiği için ister istemez yönetimin rolu var.
Ekonomi olarak düşüşteyiz kötü durumdayız... Bari bunu kabul etsinler.