O zaman dersin, yol boş kaptır gidelimŞöyle star wars gibi olsa,alsam bir Ebon Hawk,oooh takıcan hyper space'e git babam git
o zaman da Corsa'lar X-Wing , Bentley'de Destroyer olur herhalde![]()

Philedelphia deneyini çok araştırdım. Hakkında çok şey de okudum. Açıkcası bana çok yalan gibi gelmedi. Olabilecek bir şey, çok güçlü manyetik alanların ışığı kırabilme yetisi üzerine kurulu. Tabi o alanı oluşturmak korumak vs. çok çok zor. Zaten becerememişler de.
Evrenin sürekli genişlemesi diyip duruyoruz ama, bu da kesin kanıtlanmış bir şey değil. Evrenin ucunu bile göremediğimiz bir durumdai genişlemesinden nasıl bahsedebiliriz. Bunlar hep teorideki bilgiler. Einstein ın zaman makinesi gibi. Evet teorik olarak olabilir ama kanıtlanamaz. En azından şu an ve yakın bir gelecek için imkansız.
Kaldı ki açık bir gecede gökyüzüne baktığınızda gördüğünüz yıldızların büyük çoğunluğu şu anda yok olmuş durumda! evren bu nedenle genişliyor deniyor. Yani aslında genişlemiyor ama kendi içinde eğilip bükülüyor.
4 boyutlu bir dünyada yaşıyoruz. Biz her zaman fiziksel 3 boyutu görüyoruz ancak her şeyin bir de zaman boyutu var. İşte bu zaman uzayda bazı durumlarda kırılabiliyor. Ama bu da göreceli bir kavram. bir cisim/insan zamanı kırdığı zaman bütün zaman uzayını mı yoksa sadece kendi çevresindeki zamanı mı kırıyor bu belli değil.
Konumuza tekrar dönecek olursak, her şeyin bir amacı var evet, ama evrenin çok büyük olması orada yaşayan başka yaratıklar olduğunu göstermez. İnsanoğlu keşfetsin diye o kadar büyük yaratılmış olabilir.
Ayrıca Kur-An da geçen "yerdekiler ve göktekiler" den kasıt bence uzaylılar değil. Gök dediğinde uzaya kadar bakabiliyorsanız, yer dediğinde de magmanın içine bakmanız lazım! Gökyüzünde yaşayan bir çok hayvan var. Tabi yorumlamak bize düşmez ama, siz uzaylı dersiniz ben kuş derim...
Okuduğum mesajladaki görüşlere fikirlerimi belirtiyorum ama uzun süre sonra mesaj yazınca konular biraz kopuk oluyor. Bu arada güzel bir konu oldu, iyi ki açılmış.