Sizce Dünya Dışı Yaşam Uygarlık varmıdır ?

o otopsi yaptıkları, genç bir dünyalı bayandı.. kızcağızı resmen kullandılar. diriye saygısı olmayan abd hükümetinin, ölüye saygı göstermesi zaten beklenmez.. hidrosefali hastası bir insanı, uzaylı diye kesip biçip, yetmezmiş gibi video kasetlerini ruslara sızdırmak, yıllar sonrada basına el altından vermek haltını ancak abdliler yer..
aleyna.jpg

bu çocukda memleketimizden ..

abd psikolojik harpde sınır tanımaz; ruslara göz dağı verme adına neler neler uydurdular.. phidelphia project diye bir yalana imza attılar ki akıllara zarar, yetmezmiş gibi inatlada beslediler bu yalanı.

seti projesi ise abdnin bu konuda yaptığı en masum ve en maksatsız-temiz projeydi. "onca galakside elbet akıllı bir yaşam formu vardır" sorusundan hareketle projeyi başlattılar ama çok geçmedende desteği kesdiler. "varsalar, gelsin bulsunlar, ben ne uğraşacam" şiarıyla projenin maddi olanaklarını bitirdiler; bunun yerine bedavadan işleyen ve son derece işe yarayan-dikkat çeken-korku yaratan-saygı uyandıran UFO heyhulasına döndüler.

abi resimdeki kardeşimize çok üzüldüm:( Allah rahmet eylesin...

varsa gelip beni alsınlar, orada vadeli mevduatlar düşük değildir :)

anyonestopme bu arada Bob Lasar vs. veya başka biri ile ilgili makale, link, video, beğendiğin birşeyler aktarabilir misin ?

bi kaç site url si yazsam umarım reklama girmez girerse uyarın silerim ...

http://www.zamandayolculuk.com/Cetinbal/UFOTECHNOLOGY.HTM burda Bob Lazar la ilgili ve genel konuda makaleler ve fotolar mevcut bakabilirsiniz...

http://www.siriusufo.org buda Türk sitesi olan araştırma formu burda çok enterasan bilgiler var okumanızı şiddetle tavsiye ederim yorumları tekrar yazın ki fikir paylaşımı yapalım akıl akıldan üstündür...

aynı şekilde http://www.gokbilim.com/forum/ bu siteyide ziyaret edin ve gezinin burdaki üyeler biraz asabi en ufak şeyde olmaz o felan gibisinden yazılar yazıyorlardı bi ara :) ama verdiğim linkleri ziyaret edin daha sonra yorumunuzu unutmayın :)

Sağol anyonestopme, bakalım ilginç şeyler okuyabiliriz. Kesin vardır demek bence imkansız ancak, bu kadar büyük bir sonsuzlukta yalnız tek bir yaşam formunun olduğunu düşünmek de imkansız. Aklın alabildiğinden çok büyük bir hacim var sonuçta... Sürekli genişleyen bir boşluk, sonsuzluk, keşfedilmemiş gezegenler, topraklar, yıldızlar, atmosferler, maddeler.

rica ederim oku oku şaşkınlıkla kalacağın yerler olacak muhakkak :) Kur-anı Kerim de bazı ayetlerde geçiyor diyorlar mesela türkçe mealinde yerdeki ve gökdeki tüm canlıları diye Sirius ufo Başkanı Haktan Akdoğan açıklamıştı ayet felan söyledi unuttum tabi çok çelişkili konular zaten Kur -anı Kerim halen daha şifreli tam çözülmüş değil videosunu bulabilirsem linki koyarım...

aslında bütün eski yazılar yazıtlar genelde arapçaya dayanıyor yani eski dilimize şuan belirli bir sayımız arapça bilir bence var diye düşünüyorum çok fazla araştırmadım ama gördüklerim ve duyduklarım yetti bence bana hem birde şöyle düşünmek lazım şu dünyamız bile biz insanlara nasıl ve nekadar büyük bırakın dünyayı tartışılan olay uçsuz bucaksız evren kainattan bahsediyoruz düşünsenize bu üzerinde yaşadıgımız dünyada bile görmedigimiz ve yeni farkına vardıgımız ne kadar çok ve çeşitli canlı formları mevcut

farklı çalışmalar yapılırken ortaya çıkmış buluşlardır. bunlarla ilgil liste

Dünya dışı yaşam konusundaki kendi fikrime gelince ben şöyle düşünüyorum; biz bir galaxi sisteminin içindeyiz. çocukluğumuzdan beri anlatılan 9 adet gezegen, onların uyduları, güneş sistemi ve yıldızlar hepsi aynı galaksinin içinde. insan oğlu elindeki teknoloji ile daha yeni yeni gezegenleri keşfediyor ve öğrendiğimiz bazı şeylerde yalan oluyor. şuana kadarki verilere göre bizim galaksimizde insansı hayata en elverişlisi bizim gezegenimiz. ancak keşfi yapılmamış aynı şartlara sahip ve insansı yaşamın olacağı başka bir gezegen olabilirde, yine aynı galakside. bu gayette normal olurdu. çünkü aynı sistemin içerisinde yer alıyoruz. Herkesin şöyle bir beklentisi var söz konusu uzay olunca. "hep bizden ileri bir medeniyet" belki biz onlardan daha ilerdeyizdir bunu düşündünüzmü? biz nasıl araçlar göndermeye yeni başlamışsak ve çok ileri boyutları göremiyorak bizden daha geri bir uygarlıkda yaşıyor olabilir aynı sistemde.

benim anlamadığım konu ise şu biri bi aydınlatırsa sevincem. dünya dışında zeki varlık cabasında neden insanlardan pay biçiliyor? şöyle diyeyim, mars ta su arıyolar. neden su? ya zaten bu elemanlar uzaylı değil mi? neden insanlar gibi suya ihtiyaç duysunlar ki? belki o varlıklar kendi yaşam biçimlerini oluşturdular değişik bi yaşam formuna sahiplar neden illa su?

benim anlamadığım konu ise şu biri bi aydınlatırsa sevincem. dünya dışında zeki varlık cabasında neden insanlardan pay biçiliyor? şöyle diyeyim, mars ta su arıyolar. neden su? ya zaten bu elemanlar uzaylı değil mi? neden insanlar gibi suya ihtiyaç duysunlar ki? belki o varlıklar kendi yaşam biçimlerini oluşturdular değişik bi yaşam formuna sahiplar neden illa su?

haklısın bence dediğin gibi belki onlarda yeme içme yok yaşam formları farklıdır belki ki bence var olduğunu düşündüğümden dolayı farklı... tabi kişisel görüşlere saygımız kozmoz :)

Sonsuz oldugu düşünülen uzay,neden sonsuz hiç düşündünüz mü? Düşündüğünüzde evrende yalnız olmayacağımızı anlayabilirsiniz,eğer yalnız olsaydık bu kadar büyük bir alana ne gerek vardı? Diğer gezegenler,galaksiler....mutlaka bir amacı olmalı,dünyada ve evrende var olan herşeyin bir amacı oldugu gibi..Hiçbirşeyin de tesadüf olmadıgına inanıyorum..

Area 51,yok UFO vs. bunlar biraz saçma şeyler gibi geliyor,ama kim emin olabilir ki :)
Uzaylı,cin,peri,yaratık vs. ne isim verirseniz verin,bence orda bir yerdeler..Ve bir gün mutlaka tanışacağız birşeyle..Bu çok gelişmiş birşey de olabilir,tek hücreli,hatta hücresiz :P bir mikrop da :) ama dünya dışında mutlaka bir yaşam yeri vardır diye düşünüyorum...
Kitabımız'da da geçtiği gibi " yerdekiler ve göktekiler...." kuşları kast etmediği kesin değil mi ? :,)

Bir zamanlar insanlara uçak,gemi,araba falan da imkansız geliyordu,insan oglu yaşadıgı evrenin %0.0000001 ini bile bilmiyor, kimbilir kalan %99.99999999 luk kısımda neler vardır :)Başka bir dünya bile olabilir bence,orda yaşayan insanlar vs. :=

volkanmet86´isimli üyeden Alıntı

Bu arayışın sebebi diğer canlıları bulmak değil,insanoğlunu başka bir gezegene taşıyıp,kolonileşme başlatma isteği sanırım..Bu nedenle su,O2 gibi maddeler arıyorlar..

Şöyle star wars gibi olsa,alsam bir Ebon Hawk,oooh takıcan hyper space'e git babam git :D
o zaman da Corsa'lar X-Wing , Bentley'de Destroyer olur herhalde :P

Geri