Sİzce asli var mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hoca_45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hoca_45

Kayıtlı Kullanıcı
45-Manisa
https://www.facebook.com/motto.oil
Ankara dayım ve bugün lpg almak için gittiğim bir istasyonda pompacı bu katkıdan ilave edelim mi diye sordu.İlk kez gördüğüm için pek anlam veremedim.Kampanya varmış şu anda 12 lira dedi siz ne düşünürsünüz ? :rolleyes:

para tuzağı gibi geldi :)

Bence de ... ;)

Ne işi yarıyormuş ki?

'' Yüksek yağlama özelliği sayesinde, motor parçalarının çok iyi yağlanmasını sağlayarak aşınmalara karşı koruma sağlar. Bu özelliği, silindirleri, piston contalarını ve manifold sübaplarını olumlu etkiler.
Yanma odasındaki yanma kalitesini arttırarak verimi yükseltir.
Yanma verimindeki iyileşme; motorda güç ve çekiş artışı, genel yakıt tasarrufu, egzoz gazı içindeki karbonmonoksit ve yanmamış hidrokarbonların çevreye salınmasında ciddi bir azalma sağlar.
Diyagram üzerinde yeni parçacıklar oluşmasını engeller.
Yakıt içinde homojen dağılım sağlayarak, soğuk havalarda ilk ateşlemeyi hızlandırır.
Paslanmaya (korozyon) karşı koruma sağlar ''
:dil:

arkadaşlar bu ürünü sakın kullanmayın tamamen para tuzağı bildiğim en iyi mühendislere sordum :)

Teflon katkılı ürünleri sakın kullanmayın.

Abi bu ürünü yeni araçlara koymaya gerek var mı?

Ben sıfır motor yaptırdığımda kullandım harbi harbi iş yapan bir ürün benim için ama tabi kişilerin beklentisi nedir? bilemiyorum. Ama aracımın 10 bin km kadar sonra yağ değişimi sırasında yağda gram bozulma görmedim mis gibi idi. Hatta daha 5 bin gidecek bir görüntü söz konusu desem abartmış olmam.

Geri