Siz olsanız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 model Vectra c comfort..38 binde orjinal kilometre.Ama araba tavan hariç boyalı.Kaput değişmiş.Motorda bişey yok .Boyanın sebebi çizikler ve sol arka çamurluğa darbe.Arabanın şasesi sağlam.Adam siyah renkli araba olduğu için dayanamamış boyatmış.ne dersiniz alınır mı bu araç .Başka hiçbir sorunu yok.23 milyara..

1,6 motormu

banada fazla boyalı gibi geldi sen bilirsin kardeş

Yarın arabayı baktıracağım.Eger gerçekten de motor ve şasi denildiği gibi sağlamsa düşünmüyorum değil.Bunun yanında daha da düşürmeye çalışacağın.Ne bileyim 38 binde olması çok cazip kılıyor ..Bu arada evet 1,6 motor.

38 bindeki bi arabanın komple boya yiyecek şekilde nasıl bir çiziği olabilirki.. sakat gibi biraz darbede var diyosun? daha temiz bişeyler bulabilirsin bence

aman kardeş dikkat et bana sorarsan o arabaya hiç girme ortalık cakal kaynıyo.. daha sonradan bikac bişeyi daha cıkar onun.. Ayrıca herseyini cok yakın tanıdıgın birine göster. Bu arada araba alırkan bazı servisler arabanın ilerde cıkaracak sorunlarını söylemiyo cünkü ilerde elin mahkum ona gidip pasa pasa ücreti bayılacaksın. arabayı satmak için almıyosan ince ele derim.. Armada ya da katılıyorum 38 bindeki aracın tavan haric her tarafı cizikten boyalı olması cok abest bi durum cizen demekki tavanı cizmeyi unutmus :D

o arabayla uğraşılmaz. benden sana tavsiye. çamurluk boyalı diye almıyo vatandaş arabayı. senin dediğin araba komple boyanmış!. boşver km yi, acele etme bence, gez bak. illaki bulursun temiz birşey.

70.000 de olsun bu kadar boyası olmasın daha iyi bence

bi ara peugeot 307 vardı 2004 model full adam 16,000 ytl ye verecekti..sorunu sadece dolu yağdığı için araç bazı yerlerden oluşan hasar nedeniyle boya yemiş..sonradan başka bi servisten öğrendik araç takla atmış kazalı yani o nedenle o fiyata satmaya çalışıyordu adam..yani bu konularda güven çok önemli..tabi o aracı aldıktan sonra ilerde nasıl satacağınıda düşünmen lazım.

vectra için 1.6 motor biraz kucuk gelmiyormu. boya konusunda arastırmadan karar verme derim

Geri