siz olsanız ne alırdınız????

falcon_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Moderatör tarafında düzenlendi:
Muhtemelen alınacak yeni araç 10 yaş civarında olacaktır, o yaşlarda otomatik vites alınacaksa Honda tercih edilmeli derim.

mersodan sonra hiçbiri tat vermez...200 E

alınacak araç aşağı yukarı 10 14 yaş civarı olacak galiba mercedes bırakılmaz ama parçaları sıkıntı olabiliyorr

benim amcam w124 200E dizeli satıp sıfır jetta aldı mercedes ten sonra hiç memnun değil bence yine mercedes alın:)

Bu Mersoyu German Style yapıp binmek lazım ne gerek var yeni araca. :]

Vectra B en iyisi. Bunun kadar olmasa da güzel konforlu arabadır vectra...

japon otomatiklerin amerikan otomatiklerden geride olduğu bilinen bir şey. o yüzden honda tercih edilmez. bunun üzerine vectra b cdx olur. sonrasında da vectra cd.

Arkadaşlar 26 yaşındaki arabadan bahsediyrz ne konforu sizde naptınız,yok jettadan yok vectra b den daha konforlu falan yapmayın etmeyin:Dvectra da jetta da bu aradan kat kat daha konforludur eminim.

Arkadaşlar 26 yaşındaki arabadan bahsediyrz ne konforu sizde naptınız,yok jettadan yok vectra b den daha konforlu falan yapmayın etmeyin:Dvectra da jetta da bu aradan kat kat daha konforludur eminim.

ben bu araç için demedim 1995 200E için söledim. Bende çok çok eminimki w124 kasa mercedes jettadan daha iyi

Geri