siz olsanız ne alırdınız????

benim gözümde bu 190E de Jetta dan daha iyi :)

Arkadaşlar 26 yaşındaki arabadan bahsediyrz ne konforu sizde naptınız,yok jettadan yok vectra b den daha konforlu falan yapmayın etmeyin:Dvectra da jetta da bu aradan kat kat daha konforludur eminim.

Bir kere temiz bakılmış w124 e binseniz arkadaşların ne demek istediğini anlarsınız ;)

Arkadaşlar 26 yaşındaki arabadan bahsediyrz ne konforu sizde naptınız,yok jettadan yok vectra b den daha konforlu falan yapmayın etmeyin:Dvectra da jetta da bu aradan kat kat daha konforludur eminim.

mersonun koltuğuna oturmayan anlamaz mersoyu.

Çıkmacılardan temin edilerek orjinal bir şekilde klima adapte etmekte mantıklı bir seçenek.

Ama 190 kullanıcıları genel olarak ya c180-200 yada 200 e serisine devam ederler.
15-16 civarına tertemiz bir c serisi zor gibi.Temiz bir 200E ' den devam görünüyor.
dizel olacaksa da çok temiz 300 D / TD lere bayılıyorum.

hiç mercedes kullandın mı???? bu model ve temizlikte ama sadece mercedes olması yetmiyorr maaleseff

Bu kişinin beklentilerine, kullanım amaçlarına ve görüşüne göre değişir , saygı duyarım.

Ama benim görüşüme göre tertemiz 90-91 bir mercedes alınır ; Yok denecek kadar bandrol ödenir, yağ su haricinde yıllarca minimum servis ile binilir , Kuş tüyü misali salına salına sessizce gidilir , yol güvenliğinde aklın kalmaz ve istenirse ucuzca da kaskosu yapılır,yapılan nadir masraflar sıfır alınabilecek olan aracın giderlerinden daha az olmak kaydıyla ödenir ve satmak istediğinde de en fazla 1-2 milyar altına satılır.30-40 liralık daha alt kalitede ama sıfır araca bağlanacak paranın 15 liralık kısmı da hatrı sayılır bir yerde değerlendirilir.(Jetta'yı baz alarak demiyorum.Genel olarak söyledim.)

ilana tarihi baya eskiymiş (05 Şubat 2008)hala satamamış mı hayret,bende almazdım bu yaştaki aracı mercedesi kullanmama gerek yok bunu anlamak için tercih meselesi tabi:)

bu konunun başlığını dikkate alınız bu aracı satsanız yada takas yapsanız hangisini alırsınız idi mercedes nasıl bir araç yada onun gibi durum değildir
ssk 2k kardeşim ilan 2 sene önce o sah....com sitesine yeni üye olmuştuk nasıl hemen cevap geliyor muu? öylesine koymuştuk şimdiyse güncelleyip tekrar yolladık ama bu sefer ciddi ciddi satılacak artık

bu arada ilandaki resim tarihleride yenidir

Geri