Siyah İnsignia cı arabayı yavaş kullan !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kafayı takmamak lazım trafikte binlerce kendiliksiz şöför varken aynı bunlarda deprem gibi bişey nasılki depremle yaşamaya alıştık bunlarlada yaşamaya alışmamız lazım

abiler ben agresif araç kullanmam hep kendime ve trafikte etrafımdakilere [yayalar dahil] kaçış alanı bırakırım, yol veririm.. Ama adamlarda jip kullananlara karşı ön yargılı bi mantık oluşmuş.. dünde başımdan geçen olay,

Adamı görseniz ailesi var yanında..45 50 yaşında da var..
Arkadaşımla gidiyorum bende, tek şerit yokuş aşağı adamda karşıdan geldi dar bi yerde karşılaştık.

Ben dedim abicim yer yok arkada kaçacak sen azcık geri sal da bende konteynır ın ordaki kaldırma çıkıyım sen geç bende sen geçtikten sonra geçerim falan.

Ama bu adam el freninini çekti geliyo bana artistlik yapıyo, arabamı mı ezicen üstüme sürüyosun yanımda ailem çocugum olmasa şekilli davranırım sana dedi. [ne demekse şekilli davranmak..]

Bende dedimki, bende öncelikle benim yanımda kız arkadaşım olmasa sonra senin yanında ailen çocugun olmasa sana şekilin şekliyle davranırım indirme beni aşağıya çek arabanı yokuş yukarı geldiğin için yol hakkı senin yol vericem sana dedim. Almadı inadına, bende korkutmak için yokuş aşağı saldım biraz gaz verip benim arabayı..

Durdum alıyomusun almıyomusun ben buradan hertürlü geçerim dedim sen düşün istersen dedim adam tırıs tırıs geri aldı :)

Ya yeter artık arkadaşlar..millette ne eziklik varmış abi ya, jip kullananlara resmen kin kusuyo millet. Ben onlara trafikte kolaylık sağlıyıp saygı gösteriyorum ama adamlar ön yargıdan artık onlara yardımcı olmamda bile sert tepki veriyolar.

Ayrıca çocuğun, eşin yanında..Yanımda kız arkadaşım var..bu diklenme neden? Şekil yapıcakmış..illa orda senin etin ne budun ne,broadway den inip mi şekil yapıcaksın demek mi lazım,bu tip insanlar bundan mı anlıyo? İnsanca davranıştan anlamıyolarmı? Yaptıgı konusmaya bakın arkadaşlar, 45 50 yaşında aile babası adamın harekete bakın.

Hoş görü bitmiş, arsızlık en üst nokta olmuş memlekette.. Yazık..
kardeşim takma kafanı böyle şeylere dua et spor otomobil kullanmıyorsun,sen trafikte bana bulaşan sağımdan solumdan varyete yapan pugcuları,hondacıları,abart egzostlu şahinleri,dobloları, kangooları hyundai minibüsleri vs ne idüğü belirsiz herifleri görsen oturur ağlarsın, kimseye bulaşma efendi efendi aracını kullan sen ben bulaşıyor muyum evet analarını bile ağlatıyorum...o yüzden bana bir 350 ps lik cali turbo şart oldu artık :D

kardeşim takma kafanı böyle şeylere dua et spor otomobil kullanmıyorsun,sen trafikte bana bulaşan sağımdan solumdan varyete yapan pugcuları,hondacıları,abart egzostlu şahinleri,dobloları, kangooları hyundai minibüsleri vs ne idüğü belirsiz herifleri görsen oturur ağlarsın, kimseye bulaşma efendi efendi aracını kullan sen ben bulaşıyor muyum evet analarını bile ağlatıyorum...o yüzden bana bir 350 ps lik cali turbo şart oldu artık :D

211 hp lik Cherokee'm ile geçsem geçerim ama bir olmuyorum bu tiplerle işte abicim.

Sana 350 lik 4x4 getirtmek lazım :)

211 hp lik Cherokee'm ile geçsem geçerim ama bir olmuyorum bu tiplerle işte abicim.

ya ben de bir olmuyorum, olmuyorum da sabır da biryere kadar cok zorlarlarsa ki genelde öyle oluyor ufaktan gazlayıp bırakıyorum, mallar zaten iyice gaza gelip ilerliyor :) dediğin gibi en az 350 ps şart oldu bakalım kısmet ...bu tarz malları morartmayı seviyorum benimki yetersiz kalıyor :rolleyes:

Insignia forumunda paylaştım ama olayı kimse sahiplenmedi + bir ton da laf söylediler :D

yanlız herkesin ortak bir şikayeti var, olay sanki Insignia Turbo kullanıcılarının tümüne özgü anlatılmış gibi gözüküyor, keşke plakasını alsaydınız.
yaş olarak nasıl gözüküyordu?

Öncelikle geçmiş olsun.Trafikte ne yazıkki psikolojisi ciddi manada bozuk insan sayısı hayli fazla.En güzel yöntem bulaşmamaktır.Bir anlık sinir geri dönülemez olaylara yol açabilir.Biber gazı olayını kesinlikle yapmayın.Karşıdaki maganda silah zannedip,canınıza kastedecektir.Eğer olay çığırından çıkmışsa ve aracınıza ve size müdehalede bulunuluyorsa hemen polisi arayıp şikayette bulunmalısınız.Aracın plakasını alırsanız işiniz çok daha kolay olacaktır.Baktınız olay çığırından çıkmış,ve hayatınız tehdit altında ise bu durumda "en iyi savunma saldırıdır" kuralını mecburen uygulamanız gerekebilir.Bu tabiki olmaması gereken, en son noktadan sonra,olabilecek bir varsayımdır, yanlış anlaşılmasın.

illa orda senin etin ne budun ne,broadway den inip mi şekil yapıcaksın demek mi lazım,bu tip insanlar bundan mı anlıyo? İnsanca davranıştan anlamıyolarmı?

Bu tarz söylemler ne talihsizdir.Bu düşünceleri o anki sinirle yazdığınızı varsayıyorum.Hiç şık değil...

Bırakın arkadaşlar 4 tekere dünya kadar para bağlamayı, zaten kriz teğet geçmiş durumda. Benden size magandalar için iki pucuz ve pratik öneri;
1- Birer tane 100'lük veya 200'lük eski kırmızı Dodge kamyonet alın, herkes size gönüllü olarak yol verir, kimse sizinle kapışmaya kalkmaz, trafikte taciz etmez.
2- Yanınızda silah, kesici alet, biber gazı gibi illegal ürünler taşımayın. Hayvan besliyorsanız kedinizi köpeğinizi evinizde bırakıp, yanınızda kokarca gezdirin, ters bir durumda saldır emrini verin o gereğini zaten yapar :D.

Insignia forumunda paylaştım ama olayı kimse sahiplenmedi + bir ton da laf söylediler :D

yanlız herkesin ortak bir şikayeti var, olay sanki Insignia Turbo kullanıcılarının tümüne özgü anlatılmış gibi gözüküyor, keşke plakasını alsaydınız.
yaş olarak nasıl gözüküyordu?

Yaşı en fazla benden 2-3 yaş büyüktür.. maksimum 28..kirli sakallı bi mahlukattı..

Bu tarz söylemler ne talihsizdir.Bu düşünceleri o anki sinirle yazdığınızı varsayıyorum.Hiç şık değil...

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ben bu forumda eski sayılırım, tanıyanlarda tanır beni. Sınıf ayrımı hiç bi zaman yapmadım, alıntı yaptıgınız mesajımda da yapmadım. Sanırım siz yanlış algıladınız. Ben böyle birşey demedim adama.. ama böyle denilmesi mi gerekir illa bu tarz davranan insanlarla mesafe koymak için demek istedim.
Eminim genelde o tarz insanlara aşağılayıcı tavırda davranıldığından ötürü o insan, benim ona insanca ve gayet kibarca yaklaşma tarzımı garipsedi ve bana dün öyle tepki verdi demek istedim.

Saygılar,keyifli forumlar.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ben bu forumda eski sayılırım, tanıyanlarda tanır beni. Sınıf ayrımı hiç bi zaman yapmadım, alıntı yaptıgınız mesajımda da yapmadım. Sanırım siz yanlış algıladınız. Ben böyle birşey demedim adama.. ama böyle denilmesi mi gerekir illa bu tarz davranan insanlarla mesafe koymak için demek istedim.
Eminim genelde o tarz insanlara aşağılayıcı tavırda davranıldığından ötürü o insan, benim ona insanca ve gayet kibarca yaklaşma tarzımı garipsedi ve bana dün öyle tepki verdi demek istedim.

Saygılar,keyifli forumlar.

Sınıf ayrımı yaptığınızı düşünmedim zaten.Sadece bu ayrımın olduğunu ve bazı insanların bunu hakettiğini betimleyen cümlenizi yanlış yorumladım.Kusura bakmayın.Keyifli forumlar...

Geri