Siyah İnsignia cı arabayı yavaş kullan !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dünde benim başıma geldi ama arkadaşmış :) arkama yapıştı sellektör falan yapıp durdu bende hızlı gidip birden fren yaptım sonra gazladım köşeyi döndüm durdum tanıyamadım bugün gördüm düzgün gitsene diyo bana aynısını oda bugün birine yapmış adam arkadan vurmuş :)

sabahta sahilden evime geliyorum bisikletle sağdan gidiyorum salak heri beni sıkıstırdı kaldırıma hop hopp dedim öyle durdu salak ama arabayla kaldırım arası 25 30 cm anca kaldı sonra aynana baksana diye bağırdım salak herif benmi bakcam senmi diyo dövermisin sövermisin ben zaten sağdan gidiyorum kaldırımı mağazaların kapadığı yolda. bişeyi de çok güzel öğrendim hiç kimsenin bisiklet sürücülerine saygısı yokmuş.

Böyle tiplerle birlikte yaşıyoruz maalesef, şehirde yaşamamanın zor tarafı.Sinirlere hakim olmak gerekiyor.

Arabadan inmek, kavga ,dalaşma vs bunlara hiç gerek yok, size yakışmaz

Murat göz yaşartıcı sprey den bahsetmiş, kanunlara göre kullanımı suçtur aklında bulunsun.Hakkında şikayetçi olurlarsa başın yanar

Böyle tiplerle birlikte yaşıyoruz maalesef, şehirde yaşamamanın zor tarafı.Sinirlere hakim olmak gerekiyor.

Arabadan inmek, kavga ,dalaşma vs bunlara hiç gerek yok, size yakışmaz

Murat göz yaşartıcı sprey den bahsetmiş, kanunlara göre kullanımı suçtur aklında bulunsun.Hakkında şikayetçi olurlarsa başın yanar

Aynen öyle, bende o düşüncedeyim..

kimin ne yapacağı belli olmuyor. bence kimseyle dalaşmaya gelmez. dün haberlerde vardı. adam hem ters yoldan gelmiş, orda tartışmışlar daha sonra şirketten adamın evinin adresini alıp adamı vurmuşlar. Al başına bela. adamlar hem suçlu hem adam vuruyorlar. bekar olacaksın geride kimsen olmayacak annen ,baban çoluk çocuk olmayacak. ozaman bunlara gereken cezayı verirsinde. fakat şimdi bi hareket yaparken aklından kaç kişi geçiyor.

efe aracın önüne arkasına o demirlerden takılmıyo mu?

böyle yapana yerleştiriverirsin, koskoca araba bi avantaj asğlasın dimi :D

uymamak lazım, sağa çek diyen olursa çekmemek lazım, başka çare kalmadıysa allah ne verdiyse demek lazım

ya yok yine yerleştirsem üstüne çıkıveririm ama arabamın lastiklerine yazık abi değmez:)

:D:D
işte çok bulaşan illa durdurmaya çalışan olursa sakın arabanı durdurma ve inme..
çak bitane, sonra çek en yakın karakola :)

biber gazı da iyi fikir ama dedikleri gibi başa iş açabilir, bir de haberlerde gördüğümüz olayları düşününce, sen biber gazına uzanana kadar silah ateşleyebilecek bisürü it kopuk var malesef yollarda..

geçmiş olsun efe. bu tipleri arabaları ile yakacaksın :)

abiler ben agresif araç kullanmam hep kendime ve trafikte etrafımdakilere [yayalar dahil] kaçış alanı bırakırım, yol veririm.. Ama adamlarda jip kullananlara karşı ön yargılı bi mantık oluşmuş.. dünde başımdan geçen olay,

Adamı görseniz ailesi var yanında..45 50 yaşında da var..
Arkadaşımla gidiyorum bende, tek şerit yokuş aşağı adamda karşıdan geldi dar bi yerde karşılaştık.

Ben dedim abicim yer yok arkada kaçacak sen azcık geri sal da bende konteynır ın ordaki kaldırma çıkıyım sen geç bende sen geçtikten sonra geçerim falan.

Ama bu adam el freninini çekti geliyo bana artistlik yapıyo, arabamı mı ezicen üstüme sürüyosun yanımda ailem çocugum olmasa şekilli davranırım sana dedi. [ne demekse şekilli davranmak..]

Bende dedimki, bende öncelikle benim yanımda kız arkadaşım olmasa sonra senin yanında ailen çocugun olmasa sana şekilin şekliyle davranırım indirme beni aşağıya çek arabanı yokuş yukarı geldiğin için yol hakkı senin yol vericem sana dedim. Almadı inadına, bende korkutmak için yokuş aşağı saldım biraz gaz verip benim arabayı..

Durdum alıyomusun almıyomusun ben buradan hertürlü geçerim dedim sen düşün istersen dedim adam tırıs tırıs geri aldı :)

Ya yeter artık arkadaşlar..millette ne eziklik varmış abi ya, jip kullananlara resmen kin kusuyo millet. Ben onlara trafikte kolaylık sağlıyıp saygı gösteriyorum ama adamlar ön yargıdan artık onlara yardımcı olmamda bile sert tepki veriyolar.

Ayrıca çocuğun, eşin yanında..Yanımda kız arkadaşım var..bu diklenme neden? Şekil yapıcakmış..illa orda senin etin ne budun ne,broadway den inip mi şekil yapıcaksın demek mi lazım,bu tip insanlar bundan mı anlıyo? İnsanca davranıştan anlamıyolarmı? Yaptıgı konusmaya bakın arkadaşlar, 45 50 yaşında aile babası adamın harekete bakın.

Hoş görü bitmiş, arsızlık en üst nokta olmuş memlekette.. Yazık..

Son düzenleme:
Geri